The Others Gezinmeler...

Gezinmeler...

09.04.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gezinmeler...

Gezinmeler...


  Mustafa Keser istek üzerine devam ediyor. Bu hafta cart kırmızı ceket giymiş. Birleşen kaşlar, beyaz pantolon siyah ayakkabı ve kırmızı ceket ile sevimli bir ibiş konumundaydı.

  "Tatil Gecesi" nde TRT'ye yakışan bir usturup içinde Nadide Sultan Hanımenfendi ve Yılmaz Morgül Beyefendiler oturuyorlardı. Sohbet ağır ve ağdalıydı. Sunucu hanımın yarım tuvaleti ise farklı bir zerafet örneği sergiliyordu. Her şey gecenin havasına uymuştu. Yılmaz Bey'in arada bir gözleri dalıyordu. Nadide Hanım'ın horoz şeklindeki saç modeli ise ayrı bir renk katıyordu geceye..

  Dijitalleşiyoruz artık. Starcılar geliyor, bir de Türk Dijikom var... Kablolu yayınlarımız ise bildiğiniz gibi aynı tas aynı hamam. Onunla evlenecek birini arıyor gibi !

  Pozisyon devam ederken neden durup dururken tekrar görüntüsü gösterirler anlamak mümkün değil. Bursaspor - Fenerbahçe maçında bu yanlış çok yapıldı.

  Reha Muhtar "Türkiye'yi sarsacağız" diyor. Ama bir türlü olmuyor. Türkiye'yi sarsmak öyle kolay mı? Mesela Fatih Terim gelip de; "Evet Rehacığım ben Galatasaray'dan gidiyorum" der mi?

  Güniz Sokak'taki çiçeklere ne oldu? Star'a göre bahçeye ekilmek üzere saksıya ekilmiş çiçekler. Kanal D'de ise saksıdaki çiçekler solmuş durumda. Şimdi çiçekler açtı mı?, soldu mu?... Güniz Sokağın çiçeklerine ne oldu?

  Bu maç yayınlarında yabancı kanallara yapılan saldırılar (böyle diyorum çünkü resmen kapattırıyorlar) devam edecek mi? Şimdi İngiltere'deki maç ne olacak? Yani bu konu bir şekilde çözümlenmeli. Kanal yöneticileri bir araya gelmeli. Yani sizin anlamsız debelenmeniz yüzünden niye benim Eurosport kanalımı kapattırıyorsunuz? Ne geri zekalılık ya...