The Others Gonca’nın sıkıntısı

Gonca’nın sıkıntısı

03.09.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gonca’nın sıkıntısı

Gonca’nın sıkıntısı



Günay Karacaoğlu, Janset, Mehmet Aslan, Ruhi Sarı ve Kayra Şenocak’ı bir araya getiren "Yarım Elma", yine eğlenceli bir bölümle karşınızda. Dizide bu hafta para sıkıntısı çeken Gonca iş buluyor, ama Yonca bu durumdan hiç hoşlanmıyor....
Kardeşin kardeşe yaptığı
Köyden getirdiği paranın bitmeye başlaması, Gonca’yı harekete geçirir. İkiz kardeşine yük olmak istemeyen Gonca, Sarp’ın yanında çaycılık yapmaya başlar. Bunu öğrenen Yonca ise çok sinirlenir ve ikiz kardeşini işten kovdurur.
Bu sırada Sarp’ın da bir derdi vardır. Koray’ı kıskanan Sarp, sonunda Yonca’ya aşkını itiraf etmeye karar verir.
KANAL D / 21.45

İlker Yasin’in "3. Devre" programında Süper Lig’deki son durum ve A Milli Futbol Takımının hafta sonu oynayacağı Slovakya maçı ele alınacak. Osman Tamburacı, Kazım Kanat ve Engin Verel, yorumlarıyla canlı yayında buluşuyor.
KANAL D / 23.40

ENİS Berberoğlu ve Erdal Sağlam’ın hazırlayıp sunduğu "E Takımı"nda siyasi partiler, ekonomi politikalarını anlatacak. İlk olarak ANAP’ın katılacağı yapıma, Milliyet, Hürriyet ve Finansal Forum gazetelerinin ekonomi müdürleri de sorularıyla yer alacaklar. Programın konukları Genel Başkan Mesut Yılmaz’ın yanı sıra, Yılmaz Karakoyunlu, Nesrin Nas ve Ekrem Pakdemirli.
CNN TÜRK / 12.40

GÜneŞ Tulga’nın hazırlayıp sunduğu "Pack Shot", reklam sektöründeki son gelişmeleri ekrana taşıyor. Bu bölümde Coca Cola kampanyasının ayrıntıları ve Ayyıldız’ın katalog çekimi izlenebilir.
TV8 / 21.00