The Others Gönülçeliyor

Gönülçeliyor

07.02.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Teoman ‘Gönülçelen’ albümünü hayranlarına tanıttığı konseri ile bu gece Kanal D’de...

Gönülçeliyor

Gönülçeliyor

Teoman ‘Gönülçelen’ albümünü hayranlarına tanıttığı konseri ile bu gece Kanal D’de...

Teoman, "Gönülçelen" albümü ile performansını sürdürmesini bildi. Bunu yaparken, kendi bestelerinin yanı sıra albümü, dinleyici açısından sıcak tutacak "eski parçalara yeni yorum" felsefesini sürdürmeyi unutmadı. Genç şarkıcı "Gönülçelen" albümünü hayranlarına Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda verdiği konserle tanıtmıştı. İşte o konser kaçıranlar için bu gece Kanal D’de ekrana geliyor.

Eski ve yeni şarkılar
Teoman konserinde aralarında "Gönülçelen", "Rüzgar Gülü", "İstanbul’da Sonbahar", "Soluk Soluğa", "Gemiler"in de olduğu eski ve yeni 16 şarkısını söyledi...
KANAL D / 23.15

SİNEMA
Sinema Günleri:
"Filler ve Çimen" filmindeki rolü ile SİYAD ödülünü alan Sanem Çelik, Pelin Batu’ya konuk oluyor.
CNN TÜRK / 18.30

Stüdyo Movieplex:
Hülya Avşar, Kenan Işık ve Haldun Dormen gibi medyatik isimleri bir araya getiren "Yeşil Işık" filmi programın flaşı. Yönetmen Faruk Aksoy, Sevim Gözay’a filmini anlatıyor.
TV8 / 21.00

Ve Sinema:
Tom Cruise ve Penelope Cruz’lu "Vanilla Sky" filminin yönetmeni Cameron Crowe ile söyleşi ve film hakkında merak edilenler...
TRT 2 / 22.35

PORTRE
İnci Avcısı:
Gazeteci - yazar Nuriye Akman’ın sunduğu program artık TRT 2’de... İlk bölümde, Kenan Işık’ın medyadan uzak olduğu yıllardan görüntüler var.
TRT 2 / 22.05

MÜZİK
Performans:
Kerem Görsev’i bir daha izlemek keyifli olacak. TV’lerin en kaliteli canlı müzik programlarından "Performans" artık yok. Ama tekrarları da ilgiyle izleniyor.
BRT / 22.20

Üç dosyada insan öyküleri
Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar imzalı "32. Gün" çarpıcı konularla ekranda. Ölüm orucunda Wernice-Korsakoff hastalığına yakalanan İsmail Sadıç’ın öyküsü, depremin ardından Afyon’dan insan manzaraları ve ABD’li Taliban John Walker’in öyküsü haftanın konuları.
CNN TÜRK / 22.05

Dizi günlüğü
• 20.15 Öyle Bir Sevda ki (TGRT)
• 20.30 Beşik Kertmesi (STAR)
• 20.55 Çiçek Taksi (TRT 1)
• 21.10 Çifte Bela (KANAL D)
• 21.45 Bizimkiler (SHOW TV)
• 22.10 Yılan Hikâyesi (KANAL D)
• 22.10 Anne Babamla Evlensene (ATV)