The Others Hafta başı kafanı kaşı

Hafta başı kafanı kaşı

28.08.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hafta başı kafanı kaşı

Hafta başı kafanı kaşı

Hafta başı kafanı kaşı

Oyuyorum kafamı. Kepek içinde koltuk. Sinirleniyorum. Yani kabak gibi görüp de sanki görmemiş gibi yaşamanın zorluğu... Ali Sami Alkış malum programa transfer olmuş. "Üçü bir yerde" şeklinde konuşuyorlar. Turgay Şeren "övmüş" Galatasaray’ı... Övmese ne olur, övse ne olur? Öyle bir havaya sokuyorlar ki, bir takım isimler her hafta takımlar için karar veriyor. Kimi, teknik direktör ile takım kurduğunu, kendisinden fikir alındığını filan anlatıyor, öteki öğretmen gibi not veriyor... Ve bu arada televizyondan maç yazma modası da yayıldıkça yayılıyor!

BrescIa - Milan maçı öncesi Teleon’da yorumcumuz Brescia’nın kesin defans yapacağını söylüyor. İlk devre adamlar Milan’a iki tane atıyorlar. Yani yorumcumuzun dediği gibi kapanmıyorlar...

"Öyle ‘bastır Ankaragücü’ oynanırsa olmaz"... "Maratonödan bir demet. Ne var yani. Helal olsun Ankaragücü’ne. Keyifli bir maç oldu. Kapanıp yine dört tane de yerdi ya da yemezdi. Önemli olan kafa, kafa... Ankaragücü kendi yolunda gitsin, hiç böyle yorumlara da kulak asmasın... Hatta pazar ve pazartesi günleri ben futbolculara TV izlememelerini öneririm.

Mahsun Kırmızıgül son ekonomik durumu ve insanların halini vs. anlatan bir şarkı yapmış. Kıyamet koptu... Yok "protest", yok "rock" ve hatta günümüzün Âşık İhsani’si diyenler bile oldu. 70’li yılların, TİP’li (Türkiye İşçi Partisi) yılların içinden gelen bir ozan, Âşık İhsani. Yaşamı ve müziği militan bir ozan. Ne alakası var yani şimdi Mahsun Kırmızıgül’le? Tabii burada Mahsun "mahsun mahsun" duruyor. O parçayı yapmış, okuyor. Söylenenler için ya şaşırıyor, ya da "vay be ben neymişim" diyordur!

TGRT’de "Kahkaha Show" hiç fena değil. "Benny Hill Showödan epey esinlenmişler. Olsun, iyi yapabilmek önemli.

Kanal D, Garih cinayetini ilk haber veren kanal oldu. Peki niye bu önceliği devam ettirmedi?