The Others Haftanın en çok izlenen filmi Yapışık Kardeşler oldu !

Haftanın en çok izlenen filmi Yapışık Kardeşler oldu !

05.02.2015 - 14:03 | Son Güncellenme:

İlk kez yönetmen koltuğuna oturan İlker Ayrık’ın merakla beklenen komedi filmi ‘YAPIŞIK KARDEŞLER’ 30 Ocak’ta vizyona girdi.

Haftanın en çok izlenen filmi Yapışık Kardeşler oldu

2015’in en çok beklenen filmi olarak gösterilen Yapışık Kardeşler beklenilenin de üzerinde bir mizah başarısı gösterdi ve büyük beğeni topladı. Üç günde 205.223 seyirci tarafından izlenen Yapışık Kardeşler, haftanın en çok izlenen filmi oldu.

Haberin Devamı

“HALK TAKDİR ETTİ”

Haftanın filmleri arasında birinci sıraya oturan Yapışık Kardeşler’in yönetmeni ve başrol oyuncusu İlker Ayrık, “Halkın sözü başımızın tacı olacak demiştim daha önce, halk izledi sevdi, takdir etti ne mutlu bize” şeklinde konuştu. Dev kadrosu, özgün senaryosu, küfürsüz mizah anlayışıyla sektöre yepyeni bir soluk getiren Yapışık Kardeşler’in başarısının önümüzdeki günlerde daha da katlanacağı konuşuluyor.

SEYRİCİ YAPIŞTI GELDİ

Son zamanlarda Türk sinema sektörüne gösterilen yoğun ilgi ve sektördeki mutluluk verici yükseliş gözlerden kaçmıyor. Sektördeki bu olumlu yükselişle birlikte her hafta onlarca film vizyona giriyor ve tüm hızıyla bir gişe yarışı başlıyor. İzleyicinin bu seçenekler arasından en fazla tercih ettiği filmin hangisi olduğu da merakla bekleniyor. Haftanın rakamlarını merakla bekleyen sinema severler için bir kez daha tekrarlayalım; yılın komedi filmi Yapışık Kardeşler birinci sırada gidiyor.