The Others Heyecanlı saatler

Heyecanlı saatler

11.04.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin sevilen polisiye dizileri ‘Kobra Takibi’ ile ‘Yılan Hikâyesi’, bu akşam peş peşe ekrana geliyor

Heyecanlı saatler

Heyecanlı saatler

Kanal D’nin sevilen polisiye dizileri ‘Kobra Takibi’ ile ‘Yılan Hikâyesi’, bu akşam peş peşe ekrana geliyor

Yılan Hikâyesi
Başrollerini Memet Ali Alabora ile Katerina Moutsatsos’un paylaştığı "Yılan Hikâyesi"nde haftanın konusu "suikast"... Memoli’nin evini gözetleyen Yunan mafyası, Eleni’yi öldürmek için hazırlık yapmaktadır. Ama bu sırada Eleni, karşı penceredeki silahlı adamları görür. Belgin’le Sinan’ın otelinde polis arama yapar. Üstelik Sinan’ı bekleyen tek sürpriz bu değildir.
KANAL D / 22.00

Zamana karşı yarış
İKİ otoyol polisinin maceralarını anlatan dizide banka soyguncularını kovalayan Semih, kendini her an patlayabilecek bir otobüste bulur. Yolcuları kurtarmak için fazla zamanı yoktur.
KANAL D / 20.35

Ortadoğu ve deprem
Mehmet Ali Birand ile Rıdvan Akar’ın hazırladığı "32. Günöde önce İsrail - Filistin sorunu irdelenecek. Bora Bayraktar, bitmeyen intihar saldırılarının etkisini anlatacak. Programda ayrıca olası Marmara depremiyle ilgili son hazırlıklar incelenecek.
CNN TÜRK / 22.45

Akyol’la sohbet
Nurİye Akman’ın programına bu hafta Taha Akyol konuk oluyor. Akyol, yaşam öyküsünü anlatırken eşine yazdığı şiirlerden de bahsedecek.
TRT 2 / 22.05

Suç dünyası
NTV’de yeni bir program başlıyor. Adli Tıp Kurumu’nun işbirliğiyle hazırlanan "İpucu"nda suçların çözümü için kullanılan teknikler ele alınacak. Cinayetler, sahte imzalar, taciz iddiaları nasıl araştırılır? Yanıtlar bu haber programda.
NTV / 23.05

Yardıma davet!
Metİn Akpınar’ın sunduğu "Yarınlar Umut Olsunöda kollar Seher Bingöl, Bilal Durmuş ve Nadide Ferhatoğlu için sıvanıyor. Ünlülerin desteğiyle bağış toplanan yapıma Yavuz Bingöl ve Özlem Yıldız katılacak.
ATV / 22.30