The Others Hızlı gittiler genç öldüler

Hızlı gittiler genç öldüler

17.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hızlı gittiler genç öldüler

Hızlı gittiler genç öldüler


Ev arkadaşı iki delikanlının Boğaz turu faciayla bitti. Dünyanın en hızlı arabalarından 'Porsche' ile çekiciye çarpan gençlerin ikisi de can verdi..


       Korkunç kaza, dün sabah saatlerinde Rumelihisarı'nda yaşandı.
       Mimar Sinan Üniversitesi'nden yeni mezun olan Ömer Aran (26) ve aynı evi paylaştığı öğrenilen arkadaşı Deniz Yolaç (24), dünyanın en hızlı ve pahalı arabalarından olan Alman Porsche marka arabaları ile Boğaz'da gezintiye çıktı. Saat 10.00 sıralarında Bebek Caddesi'ne gelen iki delikanlı, Ortaköy istikametine giderken aşırı hız yapmaya başladı. Aran, hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti, ancak yol kenarındaki araçlara çarpmamak için şeridi ortalamayı başardı. Korkunç kaza, birkaç saniye sonra oldu.

Polis camdan fırladı

       Aran ve Yolaç'ın bulunduğu 34 LR 901 plakalı Porsche marka otomobil, büyük bir gürültüyle karşı yönden gelen Trafik Vakfı'na ait çekiciye çarptı.
       İki delikanlı hurdaya dönen lüks otomobillerinin içinde sıkışıp kanlar içinde kaldı. Çekici sürücüsü Niyazi Sabun yaralandı, yanında oturan polis memuru Zeynel Genç ise çarpışmanın şiddetiyle aracın ön camından fırladı.
       Çevreden yetişenlerin çıkarmaya çalıştığı iki gencin can verdiği anlaşılırken, ağır yaralanan 34 MIY 52 plakalı çekicinin sürücüsü Sabun ve polis memuru Genç hastaneye kaldırıldı. Şişli Etfal Hastanesi'nde tedavi altına alınan Genç'in sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.