The Others Hoşgeldin ‘Çarkıfelek’

Hoşgeldin ‘Çarkıfelek’

12.03.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Mehmet Ali Erbil’le özdeşleşen ‘Çarkıfelek’, bu akşamdan itibaren yine Kanal D’de ekrana gelecek

Hoşgeldin ‘Çarkıfelek’

Hoşgeldin ‘Çarkıfelek’

Mehmet Ali Erbil’le özdeşleşen ‘Çarkıfelek’, bu akşamdan itibaren yine Kanal D’de ekrana gelecek

Dünyadaki benzerlerinden farklı olarak yarışmayla şovu bütünleştiren "Çarkıfelek", bu akşamdan itibaren yine Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak. Ekrana kısa bir süre ara veren bu yarışmayı yine Mehmet Ali Erbil sunacak.
Programda Mehmet Ali Erbil’e yine Özlem Yıldız eşlik edecek. Haftada üç gün yayınlanacak yarışma, eskisi gibi canlı yayında izleyicileri de yarıştıracak. Pazartesi, çarşamba ve cuma günlerine ek olarak cumartesi akşamları da "Çarkıfelek Özel" ekrana gelecek.

Ve bir de sürpriz var
"Çarkıfeleköte armağanlar eskisi gibi yine zengin içerikli olacak. Tabii para ödülleri de bu armağanlar arasında yer alıyor. Üstelik bu kez "Çarkıfeleköte beş dansçı kızın gösterilerini de izlemek olası. Yarışmanın en yeni tarafı ise Seçkin Piriler... Genç manken, "Çarkıfeleköte bu akşamdan itibaren "Çarkı Çarşı" bölümünde hosteslik yapacak.
ÇARKIFELEK n KANAL D / 20.10

Gündemde futbol var
Fatih Terim, İtalya serüvenine virgül koydu. Galatasaray tüm hedeflerine tam yol ilerliyor. Fenerbahçe’de sakatlar iyileşiyor. Beşiktaş eski hocası Christoph Daum’la anlaştı. Trabzonspor zor günler geçiriyor. Bu yoğun gündemin analizi, Fatih Terim ile CNN Türk Spor Müdürü İhsan Topaloğlu’nu canlı yayında buluşturan "Futbol Zirvesi"nde...
CNN TÜRK / 22.00

Yeni bir program
ECE USLU, TV8’de yeni bir program sunmaya başlıyor. Bugün ilk kez ekrana gelecek "Akşamüstü" adlı yapıma şarkıcı Deniz Seki konuk olacak. "Akşamüstü"nün içeriğinde, moda, magazin ve hobiler ağırlıklı olarak yer alacak.
TV8 18.05

Leyla’nın inadı
PERRAN KUTMAN, Selçuk Yöntem ve Çetin Tekindor’u buluşturan "Üzgünüm Leyla", yeni bir bölümüyle ekranda... Leyla ve Nihat, boşanma davasından sonra karşılaşıp kavga eder. Bu arada Leyla, kızı Neslihan’ı konsere götürmek için ısrar edince işler karışır.
TRT 1 20.40

Ankara’da talan
ORHAN UĞUROĞLU’nun programında bu akşam Atatürk Orman Çiftliği’nin durumu tartışılacak. "52 bin dönümlük Atatürk Orman Çiftliği’nin 19 bin dönümü nasıl yağmalandı" sorusundan yola çıkacak tartışmada, çözüm önerileri de konuşulacak.
STAR 24.00