The Others İlk kez çok sevilen bir komedi dizisi sinema filmi olarak beyazperde de!

İlk kez çok sevilen bir komedi dizisi sinema filmi olarak beyazperde de!

02.10.2015 - 17:51 | Son Güncellenme:

Çok sevilen, hasretle beklenen, kocaman bir aile olan “Geniş Aile” ekibi; sevenleriyle “Geniş Aile: Yapıştır!” filminde hasret giderecek. Ekranların en bitirim, en komik, en sevilen dörtlüsü Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz’ın başrollerini paylaştığı “Geniş Aile: Yapıştır!”, 9 Ekim’de sinemalarda!

İlk kez çok sevilen bir komedi dizisi sinema filmi olarak beyazperde de

Diyaloglarıyla dillere dolanan dizisi, sinema filminde de aynı samimi ve ince esprileri ile sevenlerini kahkahaya boğacak.

Haberin Devamı

Çekimleri Ayvalık ve İstanbul’da gerçekleştirilen dizinin fenomen dörtlüsü Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz’ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda, yine dizinin sevilen yönetmeni Ömer Uğuroturuyor. Vazgeçilmez aile üyeleri Tanju Tuncel, Mine Teber, Bihter Dinçel, Bora Akkaş ile Mustafa Uzunyılmaz’ın da rol aldığı filmin kadrosuna dahil olan sürpriz isimler ise; Yağmur Tanrısevsin, Derya Karadaş, Renan Bilek veLevent Niş. Filmin senaryosu Cüneyt İnay’ın imzasını taşıyor.

Yayınlanan tanıtım videolarıyla sosyal medyayı sallayan ’ın iddiası tüm izleyicilerine bol kahkaha ve macera dolu saatler yaşatmak!