The Others İnsan kaynaklarında dev zirve toplanıyor

İnsan kaynaklarında dev zirve toplanıyor

14.10.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

PERYÖN, kuruluşunun 30’uncu yıldönümünü dev bir zirveyle toplanıyor. 19-20 Ekim’de İstanbul Princess Otel’de Türkiye’nin önde gelen insan kaynakları yöneticileri dünyaca ünlü gurularla buluşacak

İnsan kaynaklarında dev zirve toplanıyor

İnsan kaynaklarında dev zirve toplanıyor

PERYÖN, kuruluşunun 30’uncu yıldönümünü dev bir zirveyle toplanıyor. 19-20 Ekim’de İstanbul Princess Otel’de Türkiye’nin önde gelen insan kaynakları yöneticileri dünyaca ünlü gurularla buluşacak

İnsan kaynaklarında dev zirve toplanıyor
İİnsan kaynaklarını yönetenler, insan kaynakları yönetim danışmanları, akademisyenler, insan kaynakları uygulamalarındaki iş ortakları, çalışma yaşamındaki kurumsal taraflar, ulusal ve uluslararası sivil toplum örgütleri 19-20 Ekim’de İstanbul’da bir araya geliyor. Personel Yönetimi Derneği’nin (PERYÖN) iki yılda bir gerçekleştirdiği Ulusal Kongresi, bu kez derneğin 30’uncu kuruluş yıldönümünde daha kapsamlı ve görkemli bir etkinliğe dönüşüyor. İstanbul Princess Otel’de yapılacak bu yılki kongrede, insan kaynakları söyleminde tüm kavramların ve tarafların sesini duyurmayı amaçlayan PERYÖN, beyin ve öğrenme teknikleri üzerinde önde gelen otoritelerden biri olan Tony Buzan, ödüllendirme, çalışan ilişkileri, insan kaynakları operasyonları konularında lider danışman olan Bram Groen ile insan ve organizasyon gelişimi uzmanı Andrew Mayo’yu, Türkiye’nin önde gelen insan kaynakları yöneticileriyle buluşturuyor.

Akıl üstadı Tony Buzan
Tony Buzan, beyin ve öğrenme teknikleri üzerinde önde gelen otoritelerden biri olarak 'Mind Maps'in yaratıcısı ve 'Mental Literacy' kavramının başlatıcısı. Ayrıca akıl becerileri, oyun ve akıl sporları konusunda bir akıl üstadı olarak dünya çapında bir üne sahip bulunuyor. Yaratıcı IQ dalından dünya rekoru sahibi olan Buzan, buna ek olarak, öğrenme güçlüğü olanlara yönelik birçok çalışmanın da öncüsü konumunda. Buzan, ödül almış beyin ve öğrenme teknikleri konusunda 70’den fazla best-seller’in yazarı olarak, kitapları 50 ülkede basılmış ve 20 dile çevrilmiş. Bunların yanı sıra uluslararası bir medya yıldızı haline gelmiş ve hem ulusal, hem de uluslararası pek çok uydu yayını, televizyon, video ve radyo programında rol almış, takdim etmiş ve ortak yapımcı olmuş. Institute of Training and Development’in ortağı olan Buzan’ın müşterileri arasında Digital Equipment Corp., Goldman Sachs, IBM, E.D.S. bulunuyor.

Bram Groen
Bram Groen William M.Mercer’ın ortağı ve ödüllendirme, çalışan ilişkileri, insan kaynakları operasyonları konularında lider danışmanı olan Bram Groen’in 23 yılı aşkın danışmanlık tecrübesinde Ciba Geigy, Dominion Resources, Frontier Telecom, Johnson & Johnson, Mannesmann, Marriott, MCI, PHH Group, The Rouse Company, Siemens, Traveler’s ve Wolters Kluwer gibi uluslararası büyük firmalarla projeleri bulunuyor. Mercer’a katılmadan önce Bram Groen’ın Towers Perrin ve Knight Wendling firmalarında yönetim danışmanlık tecrübesi mevcut. University of Leiden’dan hukuk, University of Massachusetts’ten MBA dereceleri olan Groen, aslen Hollandalı olup, Kuzey Amerika, İngiltere, Almanya ve Orta Doğu’da danışmanlık projeleri yürüttü.