The Others İş dünyasından kısa kısa

İş dünyasından kısa kısa

06.01.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

İş dünyasından kısa kısa

İş dünyasından kısa kısa

İş dünyasından kısa kısa

İNTEL’İN EN ÜST TEKNİK KADEMESİNDE BİR TÜRK
Dünyanın en büyük işlemci üreticisi Intel’de 1982 yılından bu yana görev yapan Seçkin Ünlü, gösterdiği üstün performansı ve başarılarından ötürü Intel’de ulaşılabilen en üst düzey teknik yönetici kademesi olan ve ’Intel Fellow’ olarak adlandırılan unvana layık görüldü. Intel Yazılım ve Çözümler Grubu Direktörü ve ’Intel Fellow’ olarak atanan Seçkin Ünlü, bu atama kararıyla Intel’in dünya çapındaki organizasyonunda yer alan 41 üst düzey teknik direktörden bir tanesi oldu.

RİTZ CARLTON’DAN METRO AG’YE TRANSFER
Yaklaşık 15 yıldır iletişim faaliyetleri alanında çalışmalar yapan Nurdan Tümbek, Metro AG Holding’in ve çatısı altında faaliyet gösteren Metro Grossmarket, Real ve Praktiker’in, Türkiye’deki iletişim faaliyetleri direktörlüğüne atandı. Son olarak Ritz - Carlton İstanbul Otel’in Halkla İlişkiler Direktörlüğü’nü yürüten Tümbek, iki yıl boyunca Ritz Carlton’ın Türkiye’de hedef kitlesinde yer alan Avrupa, Amerika ve Uzakdoğu’daki bazı ülkelerde tanıtım çalışmalarını yürüttü. Tümbek daha önce de, Siemens’te Halka İlişkiler Müdürlüğü, Bayraktar Holding’in Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Garanti Bankası Akdeniz Bölge Müdürlüğü’nde Pazarlama Yönetmenliği görevlerinde bulundu.

LİSKUR’DAN HIZLI OKUMA EĞİTİMİ
Liskur, verdiği hızlı okuma teknikleri eğitimiyle, normalden 4 kat daha hızlı okuma ve yüzde 20 daha iyi anlama imkanı sunuyor. Ayrıntılı bilgi için 0 216 414 32 26 / 27

Vitra "barış"ı armağan etti
EczacIbaŞI - Vitra, her yılbaşında geleneksel olarak ürettiği Anadolu Koleksiyonu’na bu yıl tarihin en eski uluslararası barış sözleşmesi olarak bilinen Kadeş Antlaşması’nı ekledi. Sınırlı sayıda üretilen eser, seramik sektörünün önde gelen temsilcilerine iletildi. Eczacıbaşı - Vitra Genel Müdürü Şadi Burat, yeni yıl için dileklerini şöyle tanımlıyor: "Bu tablet, umarız bütün dünyaya barışın ve kardeşliğin değerlerini yeniden hatırlatır, dostluğumuzu çoğaltır."

Abbott’dan Ara Güler’li takvim
SAĞLIK sektöründe 100 yıllık geçmişe sahip Abbott ile dünyaca ünlü foto muhabiri Ara Güler, Abbott’un 2002 kurum takvim projesinde bir araya geldi. "Ara Güler’in İstanbul’u" projesi, sanatçının 1955 ve 1998 yılları arasında çekilen 13 adet "İstanbul ve İnsan" fotoğrafının kullanımıyla duvar takvimi ve masa takvimi olarak Myra Ajans’ın tasarım ve prodüksiyon çalışmasıyla gerçekleştirildi.