The Others İş dünyasından kısa... kısa...

İş dünyasından kısa... kısa...

11.11.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

İş dünyasından kısa... kısa...

İş dünyasından kısa... kısa...

İş dünyasından kısa... kısa...

Learn&Speak Bakırköy’de açıldı
YabancI dil eğitiminin giderek daha önemli bir hal aldığı günümüzde, rekabete açık bu alanda artık yeni bir isim var: Learn&Speak. Bakırköy’deki merkezinde hizmete giren dil okulu, bireysel ve kurumsal eğitim programları sunacak. L&S Eğitim Müdürü Aziz Öner, yabancı dil eğitiminin 12-16 kişilik sınıflarda uzman sertifikalı Türk ve yabancı öğretmenlerce verileceğini söyledi.

Kalite Kongresi’nde performans değerlendirme
10. Ulusal Kalite Kongresi’nde gerçekleştirilecek olan oturumlardan biri de, Performans Değerlendirmesi. Milliyet İş Yaşamı’nın sponsorluğunda düzenlenecek olan seminerin oturum başkanlığını Eczacıbaşı Holding İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Nilsen Altıntaş yapacak. Oturumun konuşmacıları ise Kara Harp Okulu Sürekli İyileştirme ve Eğitim Merkezi Koordinatörü Akın Arslan, Dentaş Ambalaj ve Kağıt İnsan Kaynakları Müdürü Dr.Barbaros Kon ve Pfizer İnsan Kaynakları Müdürü Nüket Germirli. İzleyicilere ve kongre boyunca katılımcılara, Milliyet İş Yaşamı standında, kurumlardaki performans yönetimi sistemlerinin etkinliğini değerlendirmek amacıyla bir anket formu dağıtılacak. Bu anketle ilgili sonuçlar, Yes Consultraining işbirliğiyle değerlendirilecek ve ilerleyen haftalarda yayınlanacak.

Yaratıcılığınıza dokunun
İçinizdeki yaratıcılığın farkında mısınız? Bu soruya yanıt bulabilmeniz için Bir Kültür Sanat Merkezi, sizi kendi içinize bir yolculuğa çıkarıyor. Uzman Psikoterapist Sevil Bremer ve eğitimci Solmaz Havuz’un vereceği seminer, 23-24 Kasım’da düzenlenecek. (0 212 291 2871)

Konsensüs’te kış dönemi başladı
İngİlİzce ve bilgisayar eğitiminde ’rakipsiz fiyatlar’ sloganıyla kış dönemine giren Konsensüs Dershanesi, cazip ödeme koşulları ile ilgi çekiyor. 8 kur üzerinden İngilizce eğitimi verilen Konsensüs’te, her kur bitiminden sonra sertifika dağıtılacak. Son model bilgisayar ve teknik altyapı ile donatılan 650 öğrenci kapasiteli Konsensüs, öğrenciler için dershaneden çok bir fakülte ortamını yakalama çabası taşıyor.

YÖS’e büyük ilgi
GÖKŞEN Dersaneleri, yabancı uyruklu öğrencileri ÖSYM tarafından 23 Haziran 2002 tarihinde yapılacak Yabancı Uyruklu Öğrenciler Sınavı’na (YÖS) hazırlıyor. Sınavda Genel Yetenek’ten 40, Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Coğrafya’dan 40 olmak üzere toplam 80 soru sorulacak.

Kiralama Yönetimi Semineri 23 Kasım’da
AMPD Verimlilik Seminerleri’nin ikincisi olan Kiralama Yönetimi Semineri, 23 Kasım’da Maslak Princess Otel’de yapılacak. Seminerde, inşaat ve kiralama esasları, mağazalar için kiralama boyutları detaylı incelenecek.

Mynet.com’u Andersen denetledi
2 MİLYONU aşan üye sayısı ve aylık 85 milyon web trafiği ile faaliyet gösteren Mynet.com’un, web trafiği, üye sayıları ve reklam gösterimi ölçüm süreçleri, dünyaca ünlü bağımsız denetleme şirketi Andersen tarafından denetlendi.

Sentim, TQM ile Kalite Fuarı’nda
Sentim, 13-15 Kasım tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi’nde düzenlenen Kalite ve Yönetim Sistemleri Fuarı’na katılıyor. Sentim, grup şirketleri arasında yer alan ve yazılım çözümleri ile müşterilere hizmet sunan Sentim Yazılım’ın, toplam kalite yönetimini en üst düzeyde ele alarak hazırladığı TQM (Total Quality Management-Toplam Kalite Yönetimi) Veritabanı Uygulama Yazılım Paketini fuar boyunca ziyaretçilere tanıtmayı amaçlıyor.