The Others İspiyoncu kim?

İspiyoncu kim?

10.01.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

İspiyoncu kim?

İspiyoncu kim



Şevval Sam ve Nejat İşler’in yanı sıra kalabalık bir oyuncu kadrosunu buluşturan "Gülbeyaz", geçen haftaki izlenme oranlarında cuma gününün lideri oldu. Karadenizli iki aileyi anlatan dizide, Demiroğulları ispiyoncu peşine düşüyor.

Tatsız sürpriz
Yeni tekneleriyle Boğaz’da çalışmaya başlayan Demiroğulları, yine Dursunoğulları’yla aynı iskelededir. Kadir’e hayırlı olsun demek için nazarlık vermek isteyen Gülbeyaz, bunu engelleyen Oya’ya düşman olur. Derken sahil güvenlik gelir ve Demiroğulları’nın teknesini bağlar. Acaba aileyi kim ihbar etmiştir?
BeyazIt Öztürk’ün canlı yayınlanan şovunda bu hafta iki ünlü konuk var. İlki, şu günlerde hayranlarına yeni albümüyle seslenen Zerrin Özer... Ve diğeri, "Bana Bir Şeyhler Oluyor" oyunuyla çok konuşulan Yılmaz Erdoğan.
Pertev, Ejder, Psikopat, Hüsmen Dayı yani Beyaz’ın tiplemeleri de akışta yerini alacak.
TARIK Akan’ın başrol oynadığı dizide bu hafta Barış’ın attığı iftira yüzünden zor durumda kalan Umut, isyan eder. Koç da neler olduğunu anlamak için harekete geçer.
• Bir Başka Gece: M. Ali Erbil’le Emel Sayın’ın sunduğu şovda Kayahan ve İpek Açar var. TRT 1 / 22.40
• Yorumsuz: Burhan Şeşen’in Arif Sağ’ı ağırladığı bölüm, kaçıranlar için yeniden ekranda. TV8 / 21.00
• Eğrisi Doğrusu: Taha Akyol, Hacettepe Üniversitesi’nden Doç. Dr. Gökhan Çetinsaya ile Lozan’dan bugüne Musul ve Kerkük konusunu ele alacak. CNN TÜRK / 22.05
• İskele Sancak: Canlı yayında YÖK tartışılacak. KANAL 7 / 23.15
• Medikal: "Tatlandırıcılar nasıl kullanılmalı? öDiyetisyen Özlem Persil yanıtlıyor. CNN TÜRK / 10.45
• Bam Teli: Tayfun Talipoğlu önce Karadeniz köylerine gidiyor, sonra Osmaniyeli çiftçilere... NTV / 22.05