The Others İstanbul’u dehşete düşüren tecavüz!

İstanbul’u dehşete düşüren tecavüz!

03.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

İstanbul’u dehşete düşüren tecavüz!

İstanbul’u dehşete düşüren tecavüz


Kentin en saygın semti Levent'te genç bir kadın, bıçak tehdidiyle tecavüze uğradı. Kadının 900 milyonunu da alan saldırgan kayıplara karıştı


       İstanbul'en gelir düzeyi en yüksek ve seçkin semtlerinden Levent, tüm İstanbullu'ları dehşete düşüren bir tecavüze sahne oldu.
       Levent'te önceki akşam meydana gelen olayda 34 yaşındaki Ayla Yılmaz, evine gitmek üzere Üst Zeren Sokağı'na geldiğinde kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırgan, bir lokantada garsonluk yapan Yılmaz'ı bıçak tehditiyle sokak içinde bulunan boş bir binanın bodrum katına götürdü.

       Boş bodruma götürdü
       Burada garson kadına bıçak tehdidiyle tecavüz eden saldırgan, daha sonra Yılmaz'ın üzerinde bulunan 900 milyon lirayı alarak kayıplara karıştı.
       Vatandaşlar tarafından perişan bir halde bulunan Yılmaz, ifadesi alınmak üzere Levent Karakolu'na götürüldü. Yılmaz, daha sonra sağlık kontrolü için Adli Tıp Kurumu'na, ardından da tedavi için Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı.
       Hastane yetkilileri, Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğunu, ancak yaşadığı olayın şokunundan kurtarılamadığını bildirdi.