The Others İyi pazarlık

İyi pazarlık

19.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

İyi pazarlık

İyi pazarlık


  Metin Kaya Çağlayan ile TGRT özel söyleşi yapmış. Çağlayan sesleniyor; "Hazine arazileri üzerindeki kaçak yapılar yasallaşsın, devlet 100 milyon dolar kazanır. Bu işi ben yaparım, bana da yüzde bir versinler"... İlginç, adamı şeşı beş eden bir teklif!

  TGRT'de Almanya'daki Türkler için reklamlar var. Bizde YİMPAŞ gözaltında Almanya'da kral! Yeni bir mağaza daha açıyormuş. Bu arada Gazi sucuklarının reklamlarında Daum yine var. Beşiktaş'ta unutuldu şimdi sucuklarla hatırlanıyor!

  Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz, Cannes'da TÜRKSAT 'A uydusunu teslim aldı. Orhan Uğuroğlu'nun "Söz Hakkı" programında konuk oldu. Kurtuluş Savaşı ve esarete karşı direnmeden bahsetti. Ücretli yazarlardan bahsetti. Sonunda ağındaki baklayı çıkardı: "Gelsinler doğru dürüst satalım"... Yani Türk Telekom. Bakan malını ucuza çıkarmak istemiyor. Bütün derdi bu. Yoksa "Kuvva - yı Milliye" değil

  Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, maça olan ilgiden şikayetçi. Kanal 7'nin pazartesi futbol programında Beşiktaş maçında bile tribünlerin yeterince dolmadığının altını çizdi ve taraftara "10 milyonu esirgemeyin" dedi. Bir de Trabzonlulara sormak lazım bu durumu...

  Sabahattin Ali dosyası "Beş N Bir K"daydı. Pek üzerinde durulmayan, soru işaretlerini taşıyan bir cinayete kurban gitti Sabahattin Ali. Biz pek bunlarla uğraşmayız. Cüneyt Özdemir bu dosyayı açmış, eline sağlık. Sabahattin Ali'nin Konya'da öğretmenlik yaparken Atatürk aleyhine konuştuğu yolunda bir ihbar edildiğine ilişkin bir bölüm vardı. Cemal Kutay'ın ihbar ettiği öne sürülmüş. Kutay, "Sicilli biriydi. Ne ihbar edeyim" dedi. Teşekkürler hocam!

  Kemal Belgin Kanal 7'deki pazartesi futbol programında Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı önümüzdeki haftalarda konuk etmek istediklerini şöyle ifade etti; "Trabzonspor iki hafta sonra lider olacak gibi görünüyor". İki hafta sonra böyle bir durum olursa helal olsun deriz. Ya tersi olursa? Zamanı gelince yazarız!