The Others Kampanyaya destek

Kampanyaya destek

11.06.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Özel sektör ve gönüllülük

Kampanyaya destek



      İnsan Sarrafı: Pakize Suda ve Mehmet Auf'un sundukları yarışma programının ilk bölümü kaçıranlar için tekrarlanıyor. KANAL D / 23.15
      Passaparola: Metin Uca ve Ece Erken bugün, Deniz Oran, Cem Kılıç, Ece Uslu ve Begüm Kütük'ü yarıştırıyor. STAR / 20.30
      Kim 500 Milyar İster: Kenan Işık'ın sunduğu yarışmada bugün önce Alanya'dan katılan 37 yaşındaki öğretmen Dilek Önal ter dökecek. Ardından, Balıkesir'de bir şirkette satış temsilcisi olarak çalışan Nejat Sayitoğlu yarışacak. KANAL D / 22.00
      Şans Kapıyı Çalınca: Ali Sürmeli bu hafta üç aileyi yarıştıracak. Taşkın Ailesi, Güvenç Ailesi ve Yılmaz Ailesi fertleri, seçtikleri armağanlara kavuşacak mı? Yanıtı ekranda. SHOW TV / 22.00
     
     
     CNN TÜRK, Hürriyet Gazetesi, Milli Eğitim Vakfı ve üniversiteler işbirliğinde yürütülen "Okullarımız Yıkılmasın" kampanyası için özel yayın yapıyor.
     "Yeni Gün" ile başlayacak yayındaki özel kuşakların dışında "Ajans", "Editör", "beşN birK" programlarında da kampanya ile ilgili konuklar ağırlanacak.
     Yayınlara Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Kandilli Rasathanesi Müdürü Gülay Barbarosoğlu, İTÜ Rektörü Gülsüm Sağlamer, Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, Prof. Dr. Ahmet Sağlamer, Aydın Doğan Vakfı Genel Müdürü Orhan Birgit,Eğitim Gönüllüleri Vakfı Başkanı İbrahim Betil, işadamı Asım Kocabıyık, Deniz Akkaya, Yavuz Bingöl gibi farklı kesimlerden isimler katılacak.
     CNN TÜRK - GÜN BOYU CANLI YAYIN


     ÖZEL Sektör Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Yılmaz Argüden ve yönetim kurulu üyesi Ümit Boyner Yavuz Baydar'ın programında "Toplumsal ihtiyaçların karşılanmasında 'Gönüllülüğün' önemi"ni anlatacaklar.
     CNN TÜRK / 19.10


     Tunca Bengin, "Çocuk ve şiddet"i SHÇEK İstanbul İl Müdürü Kahraman Eroğlu ve İstanbul Barosu Çocuk Hakları Merkezi avukatlarından Aşkın Taşar Topuzoğlu ile ele alacak.
     TRT 2 / 21.15



     Abbas Güçlü imzasını taşıyan "Genç Bakış"a 2002 ÖSS şampiyonları katılıyor. Erkan Aktakka, Hakan Er, Cihat Eldeniz ve Sinan Oltu, bu hafta sonu ÖSS'ye girecek üniversite adaylarına tüyo verecek.
     KANAL D / 00.20