The Others Kıbrıs randevusu

Kıbrıs randevusu

09.02.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

İnci Abla döndü

Kıbrıs randevusu




Kıskançlık krizi
Bİr grup üniversitelinin maceralarını anlatan "Kampüsistan"da Kaan Urgancıoğlu, Göksun Çam, Arzu Kazaz, Engin Hepileri, Burak Altay, İpek Değer gibi genç oyuncular rol alıyor. Bu bölümde Yeşim'e aşık olan Tolga, kıskançlık krizine giriyor.
KANAL D / 19.50

Nazar sırrını açıklıyor
BaŞrollerİnİ Emrah ve Özlem Conker'in oynadıkları "Kınalı Kar"da Bey ve Hanım kızlarına tekrar evleneceklerini açıklarlar. Hanım, muhtarlığı bırakacaktır. Davut, Zehra'yı eve hapseder. Nazar, Ali'ye Efe'nin babası olduğunu söyler. Ali şok olur.
KANAL D / 21.20


CNN TÜRK, gün boyu canlı yayınlarla "Kıbrıs Randevusu"nu New York, Washington, Lefkoşa, Atina ve Ankara'dan ekrana taşıyor. New York'tan Mehmet Ali Birand, Washington'dan Yasemin Çongar, Atina'dan Nur Batur, Lefkoşa'dan Ömer Bilge gün boyu gelişmeleri aktaracaklar.
Akşam da Gürkan Zengin'in "Editör Özel" (CNN TÜRK / 19.00) ve Ahu Özyurt ile Cengiz Çandar, Emre Gönensay, Sönmez Köksal, Özdem Sanberk'in yapacakları "Kıbrıs Randevusu Özel Yayını" ekrana gelecek (CNN TÜRK / 22.10).


ÇocuklarIn "İnci Abla"sı İnci Türkay, bugünden itibaren hafta içi her gün Serhan Aslan'la birlikte "Dum Dünyası"yla ekrana gelecek. Çocuklar programa anneleriyle birlikte katılacaklar.
KANAL D / 09.00


Sunuculuğunu Kenan Işık'ın yaptığı bilgi yarışması "Kim 500 Milyar İster" bu haftadan itibaren pazartesi günleri ekrana gelecek.
KANAL D / 23.00


Kerem Alışık hafta içi her gün ekrana gelecek bir reality show'la karşımızda. Geçmişte yaşadıklarından pişman olanları, ilişkilerini kurtarmak isteyenleri, reddedilenleri, çaresiz kalanları, kısaca son bir şans isteyenleri stüdyosunda konuk edecek olan Kerem Alışık, tarafları karşı karşıya getirerek onlara bir şans daha verecek.
ATV / 16.30