The Others Kıbrıs'ın şifreleri

Kıbrıs'ın şifreleri

18.02.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Süha Arın anısına

Kıbrısın şifreleri



Volkan Konak, bu gece "Fatih Erkoç'la Yankılar" programına konuk oluyor. Konak, "İngilazca" bir şarkının yanı sıra bir "Şimdi Uzaklardasın" adlı TSM eserini de söyleyecek ama "Cerrahpaşa"yı seslendirmeyecek. Yapımcı Fatma Sis, TRT'nin Volkan Konak'a karşı hiçbir tepkisinin olmadığını, ayrıca Konak'ın da programın formatına ve TRT'ye saygı duyduğunu ifade ettiğini söyledi.
TRT Yayın Denetim Dairesi, "Herkesin Bir Derdi Var / Cerrahpaşa" adlı şarkının TRT'de çalınmasını, "Bir devlet kurumu hakkında ispatlanması güç iddialarda bulunduğu" gerekçesi ile yasaklamıştı.
TRT 1 / 23.15


Abbas Güçlü, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde gerçekleştireceği "Genç Bakış"ta "Kıbrıs"ı tartışmaya açıyor. Konuya en vakıf isimlerden biri olan M. Ali Birand, üniversite öğrencilerinin sorularını yanıtlayacak.
KANAL D / 22.10


Belgesel sinemanın bir büyük ustasını kaybettik geçtiğimiz günlerde; Süha Arın. Tayfun Talipoğlu, belgesel sinemanın Türkiye'deki önemli ismini unutmadı ve onun yapımlarından biri olan "Safranbolu'da Zaman"ı ekrana getiriyor.
NTV / 21.05


100'den fazla filme imzasını atan bir yönetmen, Memduh Ün. Bugün 84 yaşında. Ün, 50 yıl önce aldığı ilk yönetmenlik teklifinden, Fatma Girik'le 45 yıldır süren beraberliğine, zorunlu kaldığı için seks filmleri çekmesinden bu yüzden yaşadığı utanca dek pek çok konuyu Nebil Özgentürk'e anlatacak.
ATV / 23.55