The Others KISA... KISA...

KISA... KISA...

02.12.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

KISA... KISA...

KISA... KISA...

KISA... KISA...

Bakırcı, Ritz - Carlton’da
2001’in ilk çeyreğinde açılacak olan Ritz-Carlton İstanbul’un Catering Direktörlüğü’ne Güldal Bakırcı getirildi. İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olan Bakırcı, Swissotel’de aynı konuda yönetici olarak çalışmıştı. Otelin yiyecek ve içecekten sorumlu genel müdür yardımcılığına Thomas Wurzinger atandı.


Eczacıbaşı’nın ödül coşkusu
KalDer Ulusal Kalite Başarı Ödülü’nü kazanan Artema’nın Bozüyük fabrikasında ödül heyecanı yaşandı. Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve eşi Oya Eczacıbaşı’nın katıldığı kutlama töreninde başarı ödülü, tüm Artema çalışanlarıyla paylaşıldı.


Yenilenen Hilton ParkSA’ya yeni müdür
Bir süredir yürütülen yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, 22 Eylül’de hizmet vermeye başlayan Hilton’un İstanbul’daki ikinci oteli Hilton ParkSA’nın genel müdürlüğüne İspanyol Richard Cuello Koch getirildi. Koch, son olarak Hilton Barcelona’nın Operasyon Direktörü idi.


Logomotif’ten çılgın site
3 - 15 yaş arası çocuklar için hazırladığı CD - ROM’larla çağdaş eğitimin gereksinimlerine yanıt veren Logomotif, tüm kullanıcılarının faydalanabileceği, satın aldıkları Logomotif ürünleriyle eğitici ve eğlendirici hediyeler kazanabilecekleri LogomotifClub’ı hizmete açtı.


İstanbul Kültür AŞ.’nin faaliyet raporu
İSTANBUL Kültür AŞ. çalışmalarını içeren bir faaliyet raporu hazırladı. Sanat eseri niteliğindeki fotoğrafların da yer aldığı rapor, Türkçe ve İngilizce olarak basıldı. Kültür AŞ.’nin Genel Müdürü Cengiz Özdemir, yayınlanan kitabın bir yönetim başarısı olduğunu söyledi.


Galata, bilgisayar teknolojisi taşıyor
GALATA Taşımacılık, yüzde 50 ortağı İtalyan firma Albini & Pitigliani’nin Uzakdoğu yatırımlarıyla, Mart 2000 tarihinden bu yana Hong Kong, Tayvan ve Çin’den Türkiye’ye bilgisayar aksamı taşıyor.


ABB, deprem yarasını sardı
Global teknoloji grubu ABB tarafından, 17 Ağustos depreminde büyük hasar gören Kocaeli ve Sakarya Üniversiteleri için yapımı gerçekleştirilen Otomasyon ve Elektronik Laboratuvarları, düzenlenen bir törenle üniversite yönetimlerine devredildi. ABB, laboratuvarlar için 1 milyon İsviçre Frangı bağışladı.


Aydın Saat’e internet ödülü
TÜRKİYE’nin işletmelere yönelik ilk teknoloji kullanımı yarışması Yılın Çözümleri’nde, İnternet Teknolojileri birincilik ödülünü Aydın Saat AŞ. kazandı. e - ticaret konusuna yeni bir bakış açısı kazandıran e - yetkili satıcılık programıyla birinciliğe layık görülen şirkete ödülü Işın Çelebi tarafından verildi.


CPG Ericsson’da hedef liderlik
ERICSSON’ın kurumsal iletişim ürünlerinin Türkiye’de satışı konusunda faaliyet gösteren CPG Ericsson, pazarda lider olmayı hedefliyor. Özellikle ses ve veri entegrasyonu konusunda uzman ürün ve çözümlere sahip olan şirket, şu anda gerek özel gerekse kamu sektöründen birçok kuruluşa hizmet veriyor.


Servus, Palm’la mobil iletişim sektöründe
PALM cep bilgisayarlarının Türkiye’deki tek distribütörü Biltur ile çözüm ortaklığı ve dağıtıcılık anlaşması imzalayan Servus, çeşitli sektörlerde yer alan kurumsal kullanıcılara ve profesyonel meslek gruplarına yönelik uygulamalar sunmayı hedefliyor.


Telekomünikasyon Zirvesi Çırağan’da
Euroform tarafından düzenlenen 'Türkiye’de Telekomünikasyon Zirvesi, 5 - 6 Aralık tarihlerinde Çırağan Oteli’nde gerçekleştirilecek. ATATEL Uluslararası Telekomünikasyon Hizmetleri Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beyazıt, açılış konuşmasında, ’’Özelleştirilmeye çalışılan Türk Telekom’un değerinin daha yüksek olması ile ilgili gerekli stratejiler ve politikalar’’ konusunda açıklamalarda bulunacak.


Reklamcılar Antalya’daydı
Reklamcılar Derneği, Akdeniz Üniversitesi tarafından düzenlenen 5. Ulusal Pazarlama Kongresi kapsamında, derneğin 2000 yılı faaliyetlerinin ana teması olan ’’Bir ülke sahip olduğu markalar kadar zengindir’’ konulu marka konferansını Antalya Belek’te akademisyenlerden de oluşan geniş bir izleyici grubuna sundu.