The Others Konser değil DÜĞÜN

Konser değil DÜĞÜN

13.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Konser değil DÜĞÜN

Konser değil DÜĞÜN


Yılmaz Ulusoy’un kızı Pınar, 3 bin davetlinin önünde Harvard Cafe’nin sahibi Oğuz Şenol’a ‘evet’ dedi. Çiftlerin mürüvet gecesinin maliyeti 1.5 trilyon lira...


       İşte ‘muhteşem bir düğün’ haberi. Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy’un büyük kızı Pınar Ulusoy ile Harvard Cafe’nin sahibi işadamı Oğuz Şenol, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen muhteşem düğünle evlendi.
       Tam 3 bin 200 davetlinin katıldığı düğünde siyaset, iş, spor ve sanat dünyasının tanınmış isimleri bir araya geldi. Yaklaşık 1.5 trilyon liraya mal olan düğünde davetliler için 70’ten fazla açık büfe oluşturuldu. Binden fazla garsonun görev aldığı düğünde 12 çeşit sıcak yemek ikram edilirken, zengin çeşitler dikkat çekti.

       Gencebay fenalaştı
       40 kasa Fransız şampanyasının tüketildiği gecede içecek olarak en çok rakı ve meyva suyu tercih edildi. Yorulanlar ise yerlere yayılan minderlerde dinlendi.
       Düğüne, Sevim Emre’yle katılan Orhan Gencebay, tatlıyı fazla kaçırınca fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Gencebay, serum takıldıktan sonra taburcu edildi.
       Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli’nin çiçek gönderdiği düğüne Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın, Turizm Bakanı Erkan Mumcu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Milli Savunma Bakanı Sabahattin Çakmakoğlu, Kültür Bakanı İstemihan Talay, Devlet bakanları Tunca Toskay, Fikret Ünlü ve Ramazan Mirzaoğlu katıldı.