The Others Küçük Yıldız büyüdü

Küçük Yıldız büyüdü

06.03.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Küçük Yıldız büyüdü

Küçük Yıldız büyüdü



Küçük Yıldız büyüdü


Yıldız Asyalı (19) için "gözümüzün önünde büyüdü" desek yeridir. Öyle ya, daha sekiz yaşındayken Korhan Abay’la sunduğu yarışmadan, 13’ünde başladığı "Kanal D Çocuk Kulübü"ne birçok yerde izledik onu. "Eyvah Babam" dizisi sırasında 14 yaşındaydı. Şimdi "Hayat Bilgisi"nde kendi deyişiyle "yaşına uygun" bir rolde, Rüya olarak izliyoruz Yıldız’ı.

Müziği de bırakmıyor
"Çocuk Kulübü"nü sunmaya devam eden Asyalı, öğrenimini de sürdürüyor. İst. Devlet Konservatuvarı’nı kazanan Asyalı, müziği hobi olarak görmediğini, kemanla oyunculuğu aynı anda götürebildiğini söylüyor.

Kopyacılar yandı!
"Hayat Bilgisi"nin bu bölümünde Afet öğretmen (Perran Kutman), öğretmen odasına bir nevi gizli kamera yerleştirerek kopya çeken öğrencilerini yakalamaya çalışıyor.

CHP Milletvekili Kemal Derviş, iktidardaki AKP Hükümeti’nin güvenoyu almasından sonra yaptığı açıklama ile mart ayına kadar, ekonominin gidişiyle ilgili olarak hiç konuşmayacağını ilan etmişti. Derviş, suskunluğunu bu gece "Arena"da bozuyor.
Uğur Dündar genel yönetiminde hazırlanan programda CHP Milletvekili Derviş, Irak krizinin bir değerlendirmesini yaparak savaştan, Meclis’te kabul edilmeyen tezkereye, yeni ek vergilerden Türkiye - ABD ilişkilerine Dündar’ın sorularını yanıtlayacak.
• Zerda: Osman ve Sıla, ölümün soğuk nefesiyle karşı karşı kalırken, Zerda ve Şahin, Akgül’le ilgili bir haber alıp yola çıkıyor. ATV / 20.30
• Unutma Beni: Metin Şentürk ve Şevket Altuğ’un oynadıkları dizinin ilk bölümü yeniden ekranda. KANAL D / 21.45
• Çaylak: Gazetecilik okuyan ve bir gazetenin istihbarat servisinde çalışan Ozan’ın maceralarını anlatan dizide Umut Temizaş, Çetin Tekindor, Mahir Günşiray, Yeşim Büber oynuyor. SHOW TV / 22.00
• Yeter Anne: Makbule Hanım ve oğullarının yeni maceraları başlıyor... Suna Pekuysal, Özkan Uğur, Ziya Kürküt, Derya Baykal, Toron Karacaoğlu başrolde. ATV / 22.00


Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar, "Türkiye-ABD ilişkilerinin tarihçesi"ni anlatıyor. "Atatürk’ün ABD halkına yaptığı konuşma", "Türkiye’yi 2. Dünya Savaşı’na sokmak isteyen İngiltere Başbakanı Churchill ile İsmet İnönü’nün görüşmesi", "6. Filo protestoları", "Körfez Savaşı öncesi Özal - Bush müzakereleri", "32. Gün" arşivinin özel görüntüleriyle ekrana yansıyacak.