The Others Macera sürüyor

Macera sürüyor

09.01.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sınıfta korkulu dakikalar

Macera sürüyor






Sefarad'ı tanımak
SefArad müziğine can veren dünyanın ilk ve tek genç Sefarad müzik grubu... Böyle tanıdık onları. Bu ülkede Sefarad müziği kendi halinde giderken, birden "Aaaa böyle de bir müzik varmış" diye hayretle dinlemeye başladık! Janet ve Jak Esim mesela, üç albüm yaptı kimse tınmadı. Popüler kültürün gözü kör olsun mu diyelim? "Yeni Vizyon"da bu genç arkadaşları dinleyeceğiz.
TV8 / 10.15

Şimdi çile zamanı
Duman, genç kuşağın en karizmatik, en ortada görünmeyen gruplarından. "Çile Bülbülüm Çile" ile "Her Şeyi Yak"tan sonra ikinci "cover" patlamasını yaptılar. Kaan Tangöze'nin "Duman"ı acayip tütüyor. TV8 / 21.00

Türkü diyenlere
Olay TV'nin "Türkü Diyenler" diye bir programı var. Sunucusu Hasan Basri'yi izlerken orada "tesadüfen" değil, sevdiği için olduğunu anlıyorsunuz. Bu hafta konuğu Musa Eroğlu. OLAY TV / 23.00

Bir isyankâr
"Şİmal Rüzgârı"ndan üç buçuk yıl sonra Volkan Konak yeni albümü "Maranda" ile bizlerle. Nazım Hikmet, Yaşar Miraç'ın şiirleri ve bir de kaybettiği babası Cevat Konak'ın anısına yazdığı şarkısı ile dikkat çekiyor. Konuk "Beyaz Show"un konuklarından biri. KANAL D/23.10


Bİrİ Türk diğeri Alman iki otoyol polisinin maceralarını anlatan "Kobra Takibi" yeni maceralarla ekrana dönüyor. Erdoğan Atalay ve Rene Steinke'nin oynadığı dizinin bu bölümünde bir işadamı, otoyol kenarındaki arazisindeki kiracılarını kanun dışı yollarla çıkarmak isteyince ortalık karışır. Bu durumda kahramanlarımız Tom ve Semih'e de olayları araştırmak düşer.
KANAL D / 22.00


Perran Kutman'ın başrol oynadığı "Hayat Bilgisi"nde polisten kaçan iki soyguncu okula girip Afet Öğretmen ve öğrencilerini rehin alıyor.
SHOW TV / 20.30


TAHA Akyol, "Eğrisi Doğrusu"nda bu hafta Buckingham Üniversitesi'nden Prof. Dr. Norman Barry'i ağırlayacak. Akyol ve Barry, "Muhafazakârlığın tanımı"nı, "Liberalizm, sosyalizm ve dincilikle ilişkisinin nasıl olduğu"nu, "Türkiye'de, İslamcılığın muhafazakâr demokrasiye mi döndüğü"nü konuşacaklar.
CNN TÜRK / 23.05


YarIŞmadan elenen "Popstar" adayları pek çok gazete ve TV'ye röportaj verdi, ancak "yarışan"larla kapsamlı bir söyleşi yapılmadı. Ta ki bu haftaya kadar. Med Yapım, beş finalisti beş gazeteciye paylaştırdı. Ahmet Tulgar (Milliyet), Ayşe Arman (Hürriyet), Nuriye Akman (Zaman), Balçiçek Pamir (Sabah) ve Sanem Altan'ın (Vatan), kiminle röportaj yapacağı kurayla belirlendi. Kura sonucu Tulgar, Elena; Arman, Bayhan; Akman, Abidin; Altan, Firdevs ve Pamir de Barış'la uzun birer röportaj yaptılar.
Yarınki gazetelerde yayınlanacak bu röportajlardan beşer dakikalık bölümler, bu gece "Popstar"da ekrana gelecek.
KANAL D / 19.50




Yazarlar