The Others Manşet Tolga!

Manşet Tolga!

08.12.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

CNN TÜRK'ten Kıbrıs özel yayını

Manşet Tolga



Başrollerini Emrah ve Özlem Conker'in üstlendiği "Kınalı Kar"da Ali ve Nazar okulda baş başa kalıyor.
Ali, Seyit'i okulda bir odaya saklar ve kimseye görünmemesini söyler. Hanım, hâlâ Beyevi'ndedir. Bey, tamamen iyileşmeden onu göndermez. Rıza, Hanım'ı getiren çobanın kim olduğunu araştırmaya başlar. Mihriban ve Nazar, çocukları okula götürür. Ali, onları çay içmeye davet eder. Bir ara yalnız kalan Ali ve Nazar, kendilerini dinleyen Seyit'i fark etmeden eski günlerden konuşurlar.
KANAL D / 21.20


KAAN Urgancıoğlu ve Tuğçe Kazaz'ın başrol oynadığı "Kampüsistan"da Tolga'nın hamallık yaparken gazetelere manşet olması, ortalığı karıştırır. Yeşim'in ailesi de baskına gelir.
KANAL D / 19.50


Kıbrıs, 14 Aralık'ta geleceğini belirliyor... Dünya başkentleri, Kıbrıslı seçmenin kararını bekliyor. CNN TÜRK, Kıbrıs seçimlerini "Kıbrıs'ta Son Karar Özel Yayını" ile her gün ekrana taşıyacak. "Kıbrıs Bülteni", "İş Yemeği", "Manşet Özel", "SoruCevap Kıbrıs Özel", "Editör" ve "Gece Görüşü" programları "Kıbrıs" konusunu işleyecek.
Kıbrıs Bülteni: Dicle Eren ve Serhat Uçak'ın sunduğu programda, Ada'nın değişik bölgelerinden Kıbrıs haberleri verilecek. CNN TÜRK / 11.30 - 15.30
SoruCevap Kıbrıs Özel: Yavuz Baydar'ın bugünkü konuğu Emekli Büyükelçi İlter Türkmen. CNN TÜRK / 19.05


Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın canlı yayında İhsan Topaloğlu'na konuk oluyor. Canaydın, hafta sonu alınan İstanbulspor mağlubiyetini unutup Real Sociedad'la kader maçına çıkacak olan Galatasaray'la ilgili merak edilen soruları yanıtlayacak.
CNN TÜRK / 20.30


YIlmaz Erdoğan'ın yazdığı "Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?" izleyiciyle tanıştığı 1999'dan bu yana 504 kez sahnelendi. Başta Afife Jale, Avni Dilligil, M.G.D. Altın Objektif olmak üzere pek çok ödül alan oyunda Demet Akbağ'ın canlandırdığı üstün zekalı Gülseren'in yaşam öyküsü, toplumsal sorunlar eşliğinde anlatılıyor.
STAR / 21.45