The Others Milliyet CNN'de Apo'yu anlatacak

Milliyet CNN'de Apo'yu anlatacak

28.12.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Milliyet CNN'de Apo'yu anlatacak

Milliyet CNNde Apoyu anlatacak

       MİLLİYET New York temsilcisi Sema Emiroğlu, Abdullah Öcalan'la ilgili Türkiye'nin düşüncelerini anlatmak üzere CNN Televizyonu tarafından canlı yayınlanan 'Dünya Haberleri' programına davet edildi. Emiroğlu daha önce de, CNN'de yayınlanan "Q&A With Riz Khan" (Riz Khan'la Sorular ve Yanıtlar) adlı programa, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Baki İlkin'le birlikte katılarak Öcalan'la ilgili soruları yanıtlamıştı.
       Tüm dünyaya 24 saat haber yayını yapan CNN televizyonu, arkadaşımız Emiroğlu'nu bu akşam Türkiye saati ile 18:00'de canlı yayınlanacak olan "Dünya Haberleri" programına konuk edecek. Program, Arjantin asıllı ve Cambridge diplomalı ünlü spiker Sonia Ruseler tarafından sunulacak.
       Büyükelçi İlkin ile New York Temsilcimiz Emiroğlu'nun yarım saat süreyle katıldıkları ve 28 Kasım'da dünyaya CNN'den canlı olarak yayınladığı program büyük ilgi uyandırmış ve Türkiye'nin sesinin ve görüşlerinin duyurulması için önemli bir platform oluşturmuştu. Programa dünyanın çeşitli ülkelerinden yoğun bir soru akışı olmuştu.