The Others Milliyet’te "Baş Sayfa"

Milliyet’te "Baş Sayfa"

02.04.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Turist Ömer 78 yaşında

Milliyet’te Baş Sayfa



     Sinan Çetin’le Film Gibi", bu akşam yepyeni ayrılık öyküleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Zuhal Topal’la Elvan Aktan’ın hostesliğini yaptığı programda yine hüzünlü kavuşmalar var.
     
     Kapı açılıyor ve...
     Ayrılan eşler, sevgililer ve akrabalar, "Sinan Çetin’le Film Gibi"ye başvurarak programa katılıyor ve yaşadıklarını anlatıyor. Dekorun kapısı açıldığında küskünlerin dokunaklı buluşması ve barışmaları gerçekleşiyor. TV kanallarının tekrar yayınlara ağırlık verdiği son günlerde "Film Gibi"nin yeni bölümüyle ekrana geleceğini anımsatalım.
     KANAL D / 20.30


     Tayfun Ertan, 3 Kasım seçimleri öncesi her gün farklı bir gazeteden yaptığı "Baş Sayfa"da bu kez "savaş"ı tartışmaya açıyor. Bugün Milliyet’ten canlı yayınlanacak programda Milliyet yazarları Derya Sazak, Meral Tamer, Osman Ulagay ve Ece Temelkuran, "savaş gündemi"ni değerlendirecekler.
     CNN TÜRK / 18.10


     Türk sinemasının "Turist Ömer"i Sadri Alışık, 78. doğum yıldönümünde "Bir Yudum İnsanöda anılacak. Çolpan İlhan, Kerem Alışık, Attila İlhan ve Cem Yılmaz, unutulmaz aktörü anlatacak.
     ATV / 23.25


     Abbas Güçlü’nün sunduğu "Genç Bakış"a, yeni Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik konuk olacak. Canlı yayınlanacak programda Çelik, öğrencilerin sorularını yanıtlayacak.
     KANAL D / 00.10



     Tunca Bengin’in programında bu haftanın konusu "savaş ve Türk turizmi". Yapıma İbrahim Köşdere ile Nüzhet Kahraman konuk oluyor.
     TRT 2/21.10