The Others ‘Muhtarlar’ Kanal D’de

‘Muhtarlar’ Kanal D’de

11.07.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizilerinden ‘Mahallenin Muhtarları’, gelecek sezon yeni bölümleriyle Kanal D’de olacak

‘Muhtarlar’ Kanal D’de

‘Muhtarlar’ Kanal D’de

Ekranların sevilen dizilerinden ‘Mahallenin Muhtarları’, gelecek sezon yeni bölümleriyle Kanal D’de olacak

Özel TV dünyasının en uzun soluklu yerli dizilerinden "Mahallenin Muhtarları", sonbahardan itibaren yeni bölümleriyle Kanal D’de ekrana gelecek. 10 yıllık geçmişinde dizi, Kanal 6 ve ATV’de yayınlanmıştı. Nursen Esenboğa’nın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu deneyimli mizah yazarı Kandemir Konduk’un yazdığı dizi bugüne kadar 300 bölüme ulaşarak rekor sayılabilecek bir başarı sağladı. Erkan Can’ın başrol oynadığı dizi, yeni yayın döneminde Kanal D’ye taşınıyor.

Bir de sinema filmi var
Kandemir Konduk’un gelecek sezon için bir de sinema filmi projesi var. "Abuzer Kadayıf" ile tartışmalara konu olan Kandemir Konduk - Tunç Başaran ikilisi, şimdi yeni bir film için kolları sıvadı. Filmin senaristi Konduk, bu kez de ünlü oyunculara yer vereceklerini ve tıpkı "Abuzer Kadayıf" gibi bir "toplumsal güldürü" çekeceklerini söyledi. "Abuzer Kadayıf"ın çok eleştirilmesine karşın yılın en çok izlenen üçüncü filmi olduğunu vurgulayan Konduk, film için sarışın ya da esmer bir kadın oyuncu aradıklarını belirtti.

Yatırım sözü aldı, transfer oldu
Yavuz Baydar’ın bu akşamki "SoruCevap" programına, alışılmışın dışında bir transfere imza atarak hastane değiştiren, Prof. Dr. Bingür Sönmez konuk oluyor. Florance Nightingale Hastanesi’nden Memorial Hastanesi’ne "yoğun yatırım" sözüyle transfer edilen Prof. Dr. Sönmez, hem bu geçiş öyküsünü anlatacak, hem de kalp hastalıkları ve sağlığı üzerine izleyici sorularını yanıtlayacak.
CNN TÜRK / 21.05

YAKIN PLAN
Hakkı Devrim’in "ikinci bahar"ı
Yaprak Özer’in programında bugünkü konu, "ikinci bahar"... Ve iki de konuğu var programın: Hakkı Devrim ile Can Kıraç...
TRT 2 / 22.05

Ekonomide işler tıkırında!
Krİzden bu yana tam 606 bin kişi işssiz kaldı. Sendika başkanları Bayram Meral, Süleyman Çelebi, Salim Uslu, Sami Evren ve Refik Baydur, konuyu diğer uzmanlarla tartışacak.
KANAL 6 / 22.30

Cazın divası: Betty Carter
Caz’ın efsanevi isimlerinden Betty Carter, bu akşam Montreal Jazz Festivali kapsamında verdiği konser ile karşınızda.
CNBC - E / 23.00