The Others Ne cumartesiydi

Ne cumartesiydi

11.10.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ne cumartesiydi

Ne cumartesiydi


  CINE 5'te maç öncesi muhabir arkadaşı gördüm... Amigoluk yapıyordu. Almanlar da hayretle kendisine bakıyordu. Tribünlere gidiyor yumruğunu havaya kaldırıyor; "Oleeeeeeeeee"....Heyyyt babam...

  TRT'nin "Sayısal" gecesinde ise belli ki seçilmiş bir dans grubu mevcuttu. Bana göre sağ taraftaki hanım dansçının Temel Reis'in Safinaz'ına çok benzediğini gözlemledim. Parantez şeklindeydi. Ekibin diğer üyeleri de kendi kafalarına göre takılıyorlardı. Sonra "Karakolda ayna var", pavyon yorumunda bizlere sunuldu.

  TRT 4'te "Diyanet Saati" sansasyonel bir konu ile ilgi odağı olmayı başarmıştı. Bu şeytan ne menem bir şeymiş öyle... Diyanet İşleri Başkanımız şeytanın malzemeleri arasında uyuşturucu ve kumarın olduğunu söyledi. Barbut, konken, okey... Çağı yakalayan bir şeytan. Rock müziği keşfettiğine göre!

  Efemdim Hülya Avşar'da muhabbet, "Dedikodulu Meyhane"den bir gece gibiydi. Hülya, Seren Serengil, Okan Bayülgen ve Sinan Çetin buluşmuşlar, felekten bir gece çalalım demişler. Tabii onlar için güzel bir geceydi. Ama duruma biz, kelalaka kaldık. Kendi aralarındaki eş dost hikayelerine epey uzaktık çünkü. Olsun neşeliydiler. Hele Seren Hanım, Okan'nın içine sarman kediler gibi sokuldu. Bu arada "Acaba Sinan Bey'e mi daha fazla dayansam?" diyerek bu konuda tereddütlü olduğunu da ima etti. Fark etmezdi, nereye dayansa olabilirdi. Bir de detonelerden bir demet attırdı. Aslında Okan'nın "ben niye burdayım" bakışlarını yakalamadım değil hani. Ne yapacaksın bir kere gelmişsin!

  Kanal 6'da ise "Havana tipi" yerli bir dizi mevcuttu. Mekanlar havuz ve yatak odalarından mevcuttu. Beyaz bluzu ile havuza girmeden edemeyen hanım, ince ruhlu genç çocuk, kalçaları oynatan sopa yutmuş genç oyuncular ve bir de İlyas Salman... Aşmışız biz, haberimiz yok.

  Noktayı Okan Bayülgen ile koydum. Seren Serengil aradı Okan'ı. "Dünden beri seni düşünüyorum" dedi. Hülya'nın çekimleri cuma günü yapılmış ya! Konuklardan Selin Toktay "ilk medyaya kiminle çıktığını" anlattı. Aşk listesi konusunda; "Tek tek saysam saatler alır" dedi. Fatih Ürek soğan kabuğu rengi saçı ile beğeni topladı.