The Others Nerede kalmıştık?

Nerede kalmıştık?

02.01.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Özlem Yıldız, yine "Sabah Şekeri" oldu. Yıldız’a, yeni programında her gün farklı bir ünlü eşlik edecek

Nerede kalmıştık

Nerede kalmıştık?

Özlem Yıldız, yine "Sabah Şekeri" oldu. Yıldız’a, yeni programında her gün farklı bir ünlü eşlik edecek

Kanal D’de sunduğu "Sabah Şekerleri" ile izleyicinin beğenisini toplayan ve uzun süre "Çarkıfeleköle birlikte sabah yayınını sürdüren Yıldız, kaldığı yerden devam ediyor. "Çarkıfelek"in bitmesi üzerine tekrar eski programına dönen Yıldız, her gün farklı bir partnerle izleyicinin karşısına çıkacak.
Hafta içi her gün canlı yayında ünlü bir konuğun ağırlanacağı programda sohbetin yanı sıra, Ümit Usta’dan yemek tarifleri, klipler ve magazin haberlerine de yer verilecek.

Konuk, Fatih Ürek
"Dönüş" programında Yıldız’ın yanında Mehmet Ali Erbil olacak. Böylece, "Çarkıfeleköte hosteslik yaptığı Mehmet Ali Erbil, Özlem’e eşlik edecek. Programın "müzik" konuğu ise renkli kişiliği ile şov programlarının değişmez konuklarından biri olan Fatih Ürek...

Yakışıklı çocuklar
Özlem Yıldız’ın partnerleri, öncelikle Kanal D’nin vitrin isimleri arasından seçilmiş. Mazhar’ı başarıyla oynayan Cem Davran yarın, "Yılan Hikâyesi"nin yakışıklı Memoli’si Memet Ali Alabora ise çarşamba günü "konuk şeker" olacaklar.
KANAL D / 10.30

Romantik anlar
Aynı evi paylaşan ve ailelerine evli olduklarını söyleyen Aslı ile Eren’in arasındaki duygusal bağ, yavaş yavaş ortaya çıkıyor. "Evdeki Yabancı"nın bu bölümünde, Eren’le Aslı’yı romantik anlar bekliyor...
KANAL D / 20.10

Bayram kazaları
İzleyicinin uyarıcı "trafik" programlarından tanıdığı eski rallici ve İleri Sürücülük Teknikleri Uzmanı Demir Bükey bu gece Yavuz Baydar’a konuk olacak. Bükey, bayram sürecince yollarda meydana gelen kazaların nedenleri üzerine konuşacak.
TÜRK / 21.05

Arşive nur yağdı
Her yıl TV’lerde yaşanan reklam gelirlerine bağlı mali kısıntı, bu kez erken başladı. Pek çok kanal, eski dizileri ekrana getiriyor. Star da bunlardan biri. Kanalda bugün üç dizi, yeniden yayınlanmaya başlıyor. "Küçük Besleme" (16.40), "Fırat" (17.40) ve "Luz Maria" (15.30), hafta içi her gün ekrana gelecek.