The Others Nezaket

Nezaket

24.06.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Nezaket

Nezaket


  Reha Muhtar, Fetullah Gülen ile uzun bir telefon söyleşisi yaptı. "32. Gün" de çıkacağı açıklanmıştı. Ama Muhtar, daha çabuk davrandı. Bildik, saldırgan tavrından uzaktı. Bazen aslanlar gibi saldırdığı söyleşilerini hatırlıyoruz. Epey alttan aldı.

  Fethullah Gülen "Işık Evleri"nin korunması ile ilginç bir gerekçe sundu! Evlerin basılıp, kitap toplatılmasından insanlar çok çekmiş. Bunu yaşıyan biri olarak böyle bir koruma "Işık Evleri" için öngörülmüş. Ben de bizim dairenin üzerine "Işık Evi" yazacağım. Sanırım, kimse semtime uğramaz o zaman!

  "Akıllı" reklamlar bu aralar revaçta. İnekler kendi aralarında konuşuyorlar. İnsanların ayran içtiklerinden bahsediyorlar. Bir tanesi, "Biz niye içmiyoruz?" diye soruyor. Diğer inek cevaplıyor; "Çünkü biz ineğiz". Helal olsun onlara!

  Seda Ablamı, dolarlar arasında şarkı söylerken izledim. "Yetiş Bacım" ne olacak şimdi? Yağmur damlaları gibi en aşağı doğru akan yeşillere, hangi bacı yetişecek bakalım?

  Star'da geçen hafta yayınlanan "Bram Stoker's Dracula" filminin giriş bölümü kesildi. Okurlardan bu konuda bayağı e - mail aldım. En önemli iki dakika. Kontun, Dracula olmasını gerektiren olaylar zinciri. Kont, Türklerle savaşa gidiyor. O zaman keselim bu bölümü. Peki niye yayınlıyorsunuz? Aynı şekilde TRT'de yayınlanan "Son İmparator"un da bazı sahneleri kesilmiş (malum erotizm muhabbeti!). Yani gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum.

  Sevenler, kızanlar, gıcık kapanlar, sempati ile bakanlar ve de küfredenler... Mevlana durumunda, sizleri bugün saat 17.00'de "chat" yapmaya bekliyorum. Adres; irc.milliyet.com. tr. Sevinirim.

Yazarlar