The Others Ondanbundan

Ondanbundan

16.05.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ondanbundan

Ondanbundan

Ondanbundan

Can Dündar belgeselleri... Son zamanlarda sıkça rastlıyoruz... Bilmem Can Dündar bana katılır mı bilmem ama, belgesel daha kapsamlı ve daha uzun soluklu olur. Son dönemlerde Dündar’ın yaptıkları kısa ve öz çalışmalar.

"İtİraf" ile "Ateş Hattı" birbirine karıştı. Özdemir Erdoğan’ın Zeki Müren ile ilgili sözleri ve ona gösterilen tepkiler üzerine kurulu son "İtiraf" daha çok "Ateş Hattı" formatındaydı.

"Bulut Bey" Şenay Akay ile rektifiye oldu. Şenay Akay karate derslerine başlamış. Dizilerimizde içerik ne kadar sert ve çatık kaşlı olsa da şu "aksiyonödan bir türlü nasiplenemiyorlar. Yani dizilerimiz "aksiyon özürlü".

AçIk hava kulüpleri "in" kapalı mekanlar "outömuş. Nakit para "out", kredi kartı "inömiş. Çünkü cepte tomar tomar para taşımak riskliymiş. Gömlek ile aynı renk kravat takmak "out" değişik renklerde kravat takmak "inömiş. Bu "inöleri ve "outöları izleyene sormalı bir de, acaba ne kadar ayak uydurabilirler? Hepimiz açık hava kulüplerine gidiyorduk, cebimizde tomar tomar para vardı da bu programı izledikten sonra kredi kartına dönüverdik! Ya da, taktığımız kravatların gömleklerimiz ile aynı renkte olduğunu fark edip, madem ki moda değişik renk kravatlarmış deyip, onları çöpe atıp yenilerini aldık! İşte "Televole"nin gülsek mi ağlasak mı bir ayrıntısı. Şimdi diyecekler ki; "halkın en çok izlediği program", "halkımız bunları görmek istiyor"... Ey halk soruyorum; bu "inöler ve "outölar seni ne kadar ilgilendiriyor? Ya da bu konularda bilgi sahibi olman, boyunu uzatıp kısaltıyor mu?

"Teke Teköte "Dünya Kupası’nda final oynar mıyız?" sorusu tartışıldı. Mesela Tanju "neden olmasın" derken, "başarısız olursak" diye de güvensizliğini dile getirdi. Bizde böyledir. Bu arada Fatih Altaylı ile Hıncal Uluç’un "Türkiye final oynar" iddiasını savunduklarını da öğrenmiş olduk. Tersi olsaydı şaşardık...

DYO reklamındaki fizikte üç ana renk konusunda tartışma var... Reklamda üç ana renk; mavi, kırmızı ve yeşil olarak gösteriliyor. Okurlardan yapılan uyarıya göre fizikteki üç ana renk; kırmızı, mavi ve sarı. Bakalım reklamı yapanlar ne diyecek?