The Others ÖSS durumları

ÖSS durumları

21.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

ÖSS durumları

ÖSS durumları


  TV kanallarımız ÖSS ile yakından ilgilendi. NTV, Kanal E, CNN Türk, STV, TRT 3... Her kanalda öğretmenler ve sunucular...İki isim bu işe baş koydular. Biri Kanal E'de Sadık Gültekin diğeri de tv 8'de Cihat Şener...Matematik öğretmeni Ercan Öztürk Cihat Şener'i aramış ve ÖSS'deki iki hatalı soruyu kendisine söylemiş. Konuyu atv ana haber bülteni de işledi. Cihat Şener diğer kanalları ÖSYM'nin verdiği cevapları sadece okumakla yetindikleri yönünde eleştiriyor. Bir tartışma konusu olabilir...

  Eurosport Mustafa Sandal konuk yorumcu oldu. Eurosport'un Türkçe yayını Diji Türk ve Star Dijital'den izleniyor. Neden Mustafa Sandal? sorusuna Eurosport Türkiye Temsilcisi Metin Dalman ; "Mustafa Sandal sayesinde futbolu sevmeyen genç kitle de TV izlemiş oldu" yorumunu yapıyor. Eurosport'un Romanya ve Portekizce yayınlarında bu tür ünlü isimlerin spor karşılaşmaları için konuk edildiğinin de altını çiziyor. Dalman her kanalın kendi isimlerini yarattığını ve bu isimlerin "yaşlı" olduğunu, kendi kanallarının genç isimleri gençler ile buluşturduğunu söylüyor...Mustafa Sandal bu yorumculuk nedeniyle herhangi bir ücret almamış. Nede olsa promosyon. Kased yeni çıktı. Tam zamanında yakalamışlar!

  Slovenya - İspanya maçını anlatan TRT spikerini teşekkürler. İzleyici olarak Slovenya'yı fazla bilmiyordum. Slovak oyuncuların özellikleri, hangi takımda oynadıkları vs..bilgiler ile süslediği bu maçtan ben şahsen tatmin oldum.

  "Trafik Canavarı" diye söylenir dururuz. Show TV pazar ana haber bülteninde bir görüntü; adam dut gibi arabasının kapısını görmüyor, polislere de şaklabanlık yapıyor, bizim polisler de adamla kafa buluyor, bu görüntüler sözkonusu kanalda "Şarap içtimmm" şarkısı eşliğinde veriliyor. İşte ne kadar duyarlı olduğumuzun bir göstergesi...Herkes işin gırgırında...Şoför, polis ve TV üçgeni içinde toplumun bir göstergesi ortaya çıkmıyor mu?