The Others Otomax, başarı öyküsü oldu

Otomax, başarı öyküsü oldu

21.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

DHL dördüncü aşamayı tamamladı

Otomax, başarı öyküsü oldu



Web tabanlı teknoloji firması Macromedia'nın, yılda bir kere düzenlediği, 'Macroscope' seminerinde, Türkiye'nin çok kanallı ve markalı ikinci el otomobil satış platformu Otomax, başarı öyküsü olarak ele alındı. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe akademik çevrelerden yoğun katılım oldu. Seminerde bir sunum yapan Otomax Pazarlama Müdürü Hüsamettin Yalçın, "Üç yıldır sürdürdüğümüz çalışmalarımızın başarı öyküsü olarak nitelendirilmesi otomotiv sektöründeki pazarlama ve dağıtım giderlerini azaltmak hedefimize ulaşmak için gerçekleştirdiğimiz eforun yanlış olmadığını gösteriyor" dedi.

Türkiye'nin AB Komisyonu'ndan üyelik takvimi alması için yapılan çalışmalara, destekleme kampanyası ile katılma kararı alan uluslararası lojistik firması DHL, bugüne kadar üç aşaması tamamlanan kampanyanın dördüncü aşamasını üniversite gençlerinin katılımıyla gerçekleştirdi. Marmara Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Bilgi Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla toplanan mesajlardan en güzelini seçen DHL jürisi, gençlerin seslerini Brüksel'e ulaştıracak. Kampanyanın beşinci ayağında ise yaşlı nüfusun mesajları AB Komisyonu'na ulaştırılacak.

Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı Erhan Öner, 'İspanya Kraliyeti Liyakat Nişanı' aldı. İspanya Kralı 1. Juan Carlos tarafından verilen nişan, İspanya'nın Ankara Büyükelçisi Manuel de la Camara tarafından verildi. Öner, "İspanya Kralı Juan Carlos'un bir Türk işadamı olarak bana vermeyi uygun gördüğü İspanyol Sivil Liyakat Nişanı için onur duyuyor ve bu ödülü ülkem adına almaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Özel Kalamış Lisesi, 7 öğrencisi ile birlikte Comenius (Okul Eğitimi) Dil Projeleri kapsamında, Hollanda'daki Öğrenci Değişim Programı'na katıldı. Temel amaçları okul eğitiminin kalitesinin yükseltilmesi, okul eğitimindeki Avrupa boyutunun güçlendirilmesi, dil öğrenmenin teşvik edilmesi ve kültürlerarası bilincin geliştirilmesi olan Comenius'a İtalya, İspanya, Rusya ve Hollanda'dan 200'ü aşkın öğrenci katıldı. Program kapsamında 22 Mart - 02 Nisan tarihleri arasında, Hollandalı öğrenciler de İstanbul'a gelecek.