The Others Otomobil hayali gerçek oluyor!

Otomobil hayali gerçek oluyor!

04.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Otomobil hayali gerçek oluyor!

Otomobil hayali gerçek oluyor


Tofaş Oto'nun Ortadoğu Otomotiv ile ortaklaşa düzenlediği "otomobil kampanyası"na ilgi giderek artıyor. Katılımcılar kampanya koşullarının bütçelerini sıkıntıya sokmayacağı konusunda birleşirken, böylece otomobil hayallerinin gerçeğe dönüşeceğini dile getirdi.


İSTANBUL:

       Yıllarca çalıştım ama şimdi araba alabileceğim
       Yakacık Başbayi Hasan Yalçın: 103 tane tali bayimiz var. Onlardan 20, sade vatandaşlardan ise 65 kişi müracaat etti. Aile bütçesini sarsmayacak olan otomobil kampanyasına bu bölgedeki vatandaşlarımızın ilgisi büyük. Başvuranların sayısının 100'ü bulacağını tahmin ediyoruz.
       * Bilgin Bozkurt (27): Esnafım. Arabam var. Kampanya aracılığıyla eşime bir araba almak istiyorum. Ödemekte belki biraz zorlanacağız ama değer.
       * Remzi Tayse (50): Market işletiyorum. Otomobilim var ama çocuklarımın kullanması için bir tane daha istedim. O nedenle de kampanyaya girdim. Siena alacağım. Ödemeleri benim için çok uygun.
       * Ali Ayvaz (50): Gümrük operatörü olarak çalışıyorum. Yıllarca çalıştım, yeterli param olmadığı için bir araba sahibi olamadım. Kampanya şartları bütçeme çok uygun. Kendim kullanmak için araba alıyorum.
       * Hamdi Demirtaş (50): Emekliyim. Arabam yoktu. Kampanya cazip geldi, vakit kaybetmeden katıldım. Dostlarıma da öneriyorum. Dolar bazında ödenmesi beni rahatsız etmiyor.
       * Pendik YAY SAT Başbayi Tacettin Belginar: İki gün içerisinde kampanya için 30 vatandaşımız başvurdu. Sürekli de gelip bilgi alıyorlar. Katılımın 100'ü bulacağını tahmin ediyoruz. Ben de kendime bir Palio alıyorum. Kampanya çok hesaplı.
       * Süleyman Kılıç (35): Araba kiralama şirketim var. Kampanyayı çok uygun buldum. İki tane alıyorum. Bir tane daha almak istiyorum.
       * Haydar Yalçın (37): Serbest meslek yapıyorum. Arabam var. Kampanya koşulları iyi olduğu için katılıyor bir tane de iş için araba almak istiyorum.
       * Hazım Kılıç (38): Araba alım kiralama ve satım işiyle uğraşıyorum. İşlerimde kullanmak için iki tane alıyorum. Kampanya orta halli vatandaşlar için çok hesaplı.

BOLU:

       Arkadaşlarla birlikte Yay-Sat'a başvurduk
       * Mehmet Sezer (54) Otel işletmecisi: Göynük'ten kampanyaya katılmak için Bolu'ya geldim. Siena marka otomobil için sözleşme imzaladım. Bu kampanya çok uygun, arkadaşlarım da kampanyaya büyük ilgi gösterdi. Otomobillerin 5 ay gibi kısa bir sürede teslimatına başlanacak olmasında çok güzel.
       * Ruhi Tutar (47) İşçi: Kartal marka otomobil için sözleşme imzaladım. Kampanya çok cazip. Oğlum Mehmet Tutar da Şahin marka otomobil için sözleşme imzaladı.
       * Feyzullah Güneş: Kampanyanın bulunmaz bir fırsat. Otomobil sahibi olacağım için çok sevinçliyim.
       * Yavuz Oruz (YAY - SAT Bolu Baş Bayi promosyon görevlisi): Otomobil kampanyasına katılanlar gün geçtikçe çoğalıyor. Bu orta halli vatandaşlar için çok iyi oldu.

ERZURUM:

       Krediyle alacaktım kampanyaya katıldım
       * Şahmettin Polat (Erzurum YAY - SAT Başbayi): Kampanya bulunmaz bir fırsat. Kampanyaya ilgi çok yüksek. Vatandaşlar otomobil sahibi olmak için adeta birbirleriyle yarışıyor.
       * Orhan Tufanç (43) Müteahhit: Kampanya gerçekten çok uygun. Kampanyaya bu yüzden katılma kararı verdim. Otomobil almak isteyen herkese bu kampanyayı öneriyorum.
       * Fehmi Bedir (45) Kültür Müdürü: Otomobili krediyle almak istiyordum. Ancak, bu kampanya başlayınca vazgeçtim. Bundan uygun şartlarla otomobil sahibi olmam münkün değil.
       * Osman Nuri Kayar (35) Gazete bayi: Yıllardır gazete bayiliği yapıyorum. Hiç bir gazete böylesine büyük ve önemli bir kampanyaya imza atmadı. Yılladır otomobil alma hayaliyle yaşıyordum. Bu kampanya uygun olunca, hiç düşünmeden kampanyaya katılma kararı verdim.

SAMSUN:

       Aylık sertifika tercih ettim
       * Hüseyin Uyanık (YAY SAT Başbayi): Kampanyaya müracaat edenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Günde 150'ye yakın müracaat oluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen okuyucular günlük sertifika almak yerine aylık sertifikaları tercih ediyor. Bu arada Samsun ve ilçelerindeki bayilerimiz de bu kampanyaya katılıyor. Bazı bayilerimiz ise ikişer veya üçer araç almak için müracaatta bulunuyor.
       Fehat Batarya (34) Memur: Bu avantajlı kampanya sayesinde otomobil sahibi olacağım. Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Eğer bu kampanya olmasaydı, otomobil almama olanak yoktu.
       Hafize Sağlam (26) Ev kadını: Artık rüyalarımda gördüğüm otomobile sahip olacağım. Bu kampanyayı herkese tavsiye ediyorum.