The Others Oyun içinde oyun

Oyun içinde oyun

24.04.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeşim yine boş durmuyor ve Eren’le Aslı’yı ayırmaya çalışıyor. Yani "Evdeki Yabancı"da işler yine karışık...

Oyun içinde oyun

Oyun içinde oyun

Yeşim yine boş durmuyor ve Eren’le Aslı’yı ayırmaya çalışıyor. Yani "Evdeki Yabancı"da işler yine karışık...

Eren’le Aslı’nın dertleri bitmek bilmiyor! Aynı evi paylaşmak zorunda kalan ikili, bu kez yine Eren’le evlenmeyi kafasına koyan Yeşim’in oyunuyla karşı karşıya geliyor. Berna Laçin ile Tardu Flordun’un başrollerini paylaştığı dizide bu haftaki gelişmeler şöyle: Yeşim’in hastaneden çaldığı çocuk giderek büyük bir sorun haline gelmektedir. Yeşim bu çocuğu bir silah olarak görmekte ve bu sayede Eren’i kendisine çekebileceğine inanmaktadır.

Başa gelen çekilir
Ama çocuk Aslı ve Eren’le birliktedir. Yeşim çocuğu bu kez onlardan çalmaya kalkar, ama başarılı olamaz. Ve bu kez bir taşla iki kuş vurmak için Eren’i planına alet eder. Çocuğu bir süre görebilmek için Eren’i ikna eder. Eren’le parkta buluşur. Ve planını devreye sokunca Eren için kötü dakikalar başlar.
KANAL D / 20.20

Haber alın, kazanın
Okan Bayülgen, Kanal D izleyicilerine haftanın yedi günü şans dağıtıyor. Bayülgen, ana haber bülteninden sonra, Milliyet’teki haberleri yorumluyor ve sorduğu sorularla her gün bir izleyiciye Hyundai Accent kazandırıyor. Bu izleyicinin, Milliyet’le birlikte şans bileti almış olması gerekiyor. Yani Milliyet okurları için "ne kadar bilet, o kadar şans"; ama her koşulda bol haber...
KANAL D / 20.10