The Others Özgür kıza reklamcı sevgili

Özgür kıza reklamcı sevgili

12.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Özgür kıza reklamcı sevgili

Özgür kıza reklamcı sevgili


MAGAZİN SERVİSİ


       Ünlü reklamcı Serdar Erener'in imzasını taşıyan Turkcell'in Hazır Kart reklamı, en az hikayenin kendisi kadar ses getirecek ilginç bir öyküyü daha doğurdu. HABERTURK'ün internet sitesindeki habere göre, Erener ile, söz konusu reklamın özgür kızı Nil Karaibrahimgil iki aydır büyük aşk yaşıyor.
       Haberde ayrıca, ünlü pop müzik sanatçısı Sertab Erener'in de ağabeyi olan Serdar Erener'in eşinden boşanma hazırlıkları içinde olduğu iddia edildi. Dokuz aylık bir çocuk babası olan Erener'in, yakın çevresine, aradığı aşkı Karaibrahimgil'de bulduğunu söylediği de belirtildi.

Özgürlük bir yere kadar

       Elinde cep telefonuyla Anadolu'da özgürlük naraları atsa da, reklam kontratına göre, iki ay basına konuşması yasaklanan Karaibrahimgil, Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu. Her ikisi de ünlü müzisyenler olan babası Suavi Karaibrahimgil ve Modern Folk Üçlüsü üyesi amcası Selami Karaibrahimgil sayesinde müzikle tanışan genç yıldızın oynadığı reklamın sözü ve müziği de kendisine ait. 24 yaşındaki Karaibrahimgil şiir ve kısa hikayeler yazıyor, beste yapıyor. Üniversiteyi bitirir bitirmez bir reklam ajansında metin yazarlığına başlayan Karaibrahimgil, ilk hedefinin, konuşma yasağı biter bitmez albüm yapmak olduğunu söylüyor.