The Others P U S U L A

P U S U L A

15.12.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

P U S U L A

P U S U L A


SAP Türkiye’nin eğitim ortağı Koç Bryce oldu
SAP Türkiye, internet tabanlı iş çözümleriyle firmalara verdiği servisi, Koç Bryce ile yaptığı işbirliğiyle eğitim alanına da taşıdı.
SAP Türkiye, SAP çözümlerinden en verimli şekilde yararlanılması, profesyonel yeterliliğin sağlanması ve sertifikalı SAP uzman danışman sayısının artırılması için düzenlediği eğitimlerini, Koç Bryce ile işbirliği anlaşmasıyla yaygınlaştırıyor.

Uzaktan eğitim verecekler
SAP’ın hazırladığı standart eğitim içerikleri doğrultusunda, sertifikalı SAP danışmanları tarafından orijinal eğitim materyalleri kullanılarak eğitim verilecek. Koç Bryce, ‘SAP Türkiye Yetkili Eğitim Merkezi’ olarak, aynı zamanda satış ve pazarlamayı da efektif bir şekilde yaparak, eğitimlerin sürekliliğini ve yaygınlaşmasını sağlayacak. Koç Bryce tarafından verilecek SAP eğitimleri, uzaktan eğitim, özel seminerler, sınıf eğitimleri ve on-line site eğitimler şeklinde düzenlenecek.
BT pazarındaki tek kurumsal ve uluslararası eğitim şirketi olan Koç Bryce’ın bütünüyle BT eğitimlerine odaklanan yapısı ile edindiği deneyim, SAP eğitimlerine de yansıyacak. Koç Bryce aynı zamanda, BT sektöründe B2B ve B2C eğitim danışmanlığı yapan ‘one stop shop’ bir IT eğitim kuruluşu olma özelliğini taşıyor.