The Others Rekabetin adı futbol

Rekabetin adı futbol

29.05.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası maçları TRT’den canlı yayınlanacak. Diğer kanallar da turnuva boyunca özel programlar yapacaklar

Rekabetin adı futbol

Rekabetin adı futbol

Dünya Kupası maçları TRT’den canlı yayınlanacak. Diğer kanallar da turnuva boyunca özel programlar yapacaklar

MEMETCAN DEMİRAY

31 Haziran Cuma günü başlayacak 2002 FIFA Dünya Kupası’nı TV kanalları özel yayınlarla takip edecek. Maçları naklen yayınlayacak TRT’nin yanı sıra diğer kanallar da Kore ve Japonya’da yerlerini aldılar.

CNN TÜRK:
Milli takımın Hong Kong’a gidişinden beri özel yayın yapan kanal, "Kupada Bugün" adlı kuşakla günde üç kez Dünya Kupası’na bağlanacak. Turnuvanın başlamasıyla maç özetleri, maç önü ve sonrası röportajlarına yer verilecek. CNN Türk Spor Müdürü İhsan Topaloğlu Mustafa Denizli, Mehmet Özdilek günü yorumlayacak.

NTV:
Turnuvadaki gelişmeleri her akşam "Kupa 2002" ile izleyicilerine aktaran NTV, hafta sonları özel bir kuşak yayınlayacak. "90 Dakika" ise kupa boyunca sürecek.

KANAL D:
İlker Yasin yönetimindeki Kanal D Spor Servisi, dün akşam özel yayına başladı. Dünya Kupası’nın sonuna dek ekrana gelecek "Kupada Bugün" adlı kuşağa Rıdvan Dilmen stüdyo konuğu olacak. İlker Yasin ve Togay Bayatlı ise Kore’de maçları değerlendirecek.

SHOW-DIGITURK:
Digiturk, Lig TV’den maçları canlı -TRT logosuyla-yayınlayacak. İstanbul’da Şansal Büyüka ile Hıncal Uluç, Kore’de ise Erman Toroğlu ve Deniz Gökçe yorum yapacak.

STAR:
Günde iki Dünya Kupası kuşağında Ziya Şengül, Turgay Şeren ile Güntekin Onay Kore’den; Ahmet Çakar ise İstanbul’dan izleyiciye seslenecek.

TRT:
Maçları canlı yayınlayacak TRT 1’de her akşam "Dünya Kupası’nda Bugün" adlı program ekrana gelecek. Programda, maç özetleri ve yorumlara yer verilecek. Özet görüntü ve yorumlar, her gün 18.35 TRT 2’de de yayınlanacak.

Tilbe’den yeni şarkılar
HANDE Ataizi ve Cem Davran’ın sundukları "İki Kere Kiki"ye yeni albümü raflardaki yerini alan Yıldız Tilbe’nin yanı sıra, Uğur Murathan ve Fikri Can katılacak.
KANAL D / 22.30

Anadolu’da bir Roma kenti: Zeugma
Bİrecİk Barajı’nın suları altında kalacağı için geçtiğimiz yıl acil kazılarla kurtarılan Zeugma Mozaiklerinin 10’u, restore edilerek sergilenmeye başlandı. Antik kentin beşte biri ise sular altında kaldı. Kerime Senyücel yönetiminde hazırlanan belgesel, Zeugma’yı tanıtıyor.
TRT 2 / 20.25