The Others Reytingi çok yüksek

Reytingi çok yüksek

19.06.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’de ‘Kobra Takibi’nde ekrana gelen Erdoğan Atalay, aynı diziyle Almanya’da her hafta, ortalama beş milyon kişi tarafından ilgiyle izleniyor

Reytingi çok yüksek

Reytingi çok yüksek

Kanal D’de ‘Kobra Takibi’nde ekrana gelen Erdoğan Atalay, aynı diziyle Almanya’da her hafta, ortalama beş milyon kişi tarafından ilgiyle izleniyor

Kanal D’nin yeni dizisi "Kobra Takibi", Almanya’nın RTL kanalında dört yıldır yayınlanıyor. Orijinal adı "Alarm für Cobra 11" olan dizi, başroldeki Erdoğan Atalay’a Almanya çapında ün kazandırdı. 1966’da doğan Atalay, 18 yaşında "Alaaddin’in Sihirli Lambası" oyunuyla Hannover Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. 1996’da çevirdiği "Kobra Takibi" filmi 10 milyon izleyiciye ulaşınca, genç oyuncu için başarı kapısı da açıldı. Çünkü film dizi yapıldı ve her hafta ortalama beş milyon kişi tarafından izlenerek RTL kanalına da epey reyting kazandırdı.

Dublörsüz çalışıyor
Atalay şimdi, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Astrid Ann Marie Pollman’la birlikte Berlin’de yaşıyor. Çok tehlikeli otomobil kazası sahneleri dışında dublör kullanmadığını vurgulayan Atalay, son röportajında bu dizide oynamaktan zevk aldığını şu sözlerle anlattı: "Normal bir insanın kanalizasyona girme, buz pistinde koşma şansı nedir? Biz aksiyon dizisinde oynadığımız için böyle yeni yerler görme şansına sahibiz."
KANAL D / 21.30

Aslı zor durumda
Berna Laçin ile Tardu Flordun’un oynadığı "Evdeki Yabancı"da Eren kaçırılıyor. Kaçırılma öyküsüne inanmayan Aslı, bunun Eren’in oyunu olduğunu ispatlamak isteyince başı derde giriyor.
KANAL D / 21.00

YAKIN PLAN
Yaz sezonunda yurt dışında eğitim
Yavuz Baydar’ın konusu, "yaz tatilinde yurtdışında dil eğitimi"... Konuk ise yurt dışına öğrenci gönderen bir kurumun danışmanı Nilüfer Devecigil.
CNN TÜRK / 21.05

‘Performans’ın 100. bölüm özel programı
BURHAN Şeşen’in programı "Performans", bu kez 100. bölümüyle izleyici karşısında. Bu özel gecenin canlı yayın konukları ise Grup Gündoğarken, Leman Sam ve Vedat Sakman...
TV8 / 22.05

Hastaları sömüren şarlatan ifşa ediliyor
Mehmet Ali Önel ve ekibinin hazırladığı programda kanserli hastaları sömüren bir şarlatanın maskesi düşürülecek. Bu kişinin bir tıp doktoru olması, haberi daha ilginç kılıyor.
KANAL D / 23.15