The Others Şampiyonların aşkı nikahla sonuçlandı

Şampiyonların aşkı nikahla sonuçlandı

20.12.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Şampiyonların aşkı nikahla sonuçlandı

Şampiyonların aşkı nikahla sonuçlandı


Fuat Ercan


       Bulgarlar'ın 2000 Sidney Olimpiyatı'nda madalya beklediği 100 metre dünya gençler şampiyonu sprinteri Nora İvanova ile yüksek atlama ve üç adımın şampiyon ismi Kemal Güner'in aşkı nikah dairesinde noktalandı.
       İvanova ve Güner'in aşkı geçen yıl Balkan Atletizm Şampiyonası'nda filizlendi. İki milli sporcunun evlilik kararında ise bir trafik kazası rol oynadı. Türk ve Bulgar atletizm milli takımları İzmir'de ortak kamp yaparken iki atlet antrenmandan sonra otele dönmek için yola çıktı. Güner'in kullandığı araç yolda takla attı. Kazada sağ kolu kırılan İvanova, pistlerden ayrı kaldığı beş aylık sürede yanında hep Güner'i buldu. Çift, birbirlerine verdikleri destekle kabus dolu günleri çabuk atlatarak soluğu nikah salonunda aldı.
       IAAF'nin (Uluslararası Amatör Atletizm Federasyonu) özel izniyle, Şubat 2000'de yapılacak Balkan ve Avrupa Salon Atletizm Şampiyonalarında Türkiye adına yarışmaya hazırlanan Nora Güner, 2000 Sidney Olimpiyatı'nda yine Ay - Yıldızlı formayla dünyanın en hızlı kadını olarak kürsüye çıkma mücadelesi verecek.