The Others Satırbaşı

Satırbaşı

27.04.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Satırbaşı

Satırbaşı


       Sahte yavere suçüstü
       Mersin'de, kendisini Cumhurbaşkanı Yaveri olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan bir kişi yakalandı. İçel İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çeşitli kuruluşlarla vatandaşları dolandıran Yaşar Köktürk'ü yakaladılar. Ankara'da "iş bitirme" vaadiyle para aldığı belirlenen Köktürk'ün kullandığı bir binbaşı kıyafeti, iki ruhsatsız av tüfeği ve bir dürbün ele geçirildi.

       2 çocuk mayın kurbanı
       Yüksekova'da beş çocuğun bularak oynadığı mayının patlaması sonucu iki iki çocuk öldü, üçü de ağır yaralandı. Kardeş çocukları oldukları öğrenilen Velad, İsmail, Sibel, Azat ve Fırat Şedal, mahalle yakınlarındaki boş arazide buldukları mayınla oyun oynamaya başladı. Mayının patlaması sonucu Velat (10) ve İsmail Şedal (8) olay yerinde parçalanarak ölürken, Sibel (4), Azat (6) ve Fırat Şedal (6) çeşitli yerlerinden ağır yaralandı.

       Polise silahlı saldırı
       İstanbul'da devriye görevi yapan polis ekibine yönelik silahlı saldırıda bir polis memuru hafif yaralandı. Atışalanı'nda devriye gezen Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Mustafa Işık ve adı açıklanmayan bir polis, bir otomobilin kapılarını açmak için uğraşan üç kişiye "dur" ihtarında bulundu. Kaçmaya başlayan sözkonusu kişilerin açtığı ateş sonucu Işık sağ kolundan yaralanadı.