The Others Savaş başlıyor!

Savaş başlıyor!

06.09.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Savaş başlıyor!

Savaş başlıyor



Kanal D’de bir iddialı dizi daha başlıyor. Başrollerini Derya Alabora ve Cem Davran’ın paylaştığı "Aşk Meydan Savaşı", bu akşam izleyiciyle tanışıyor.

Kriz mağdurları
Mahinur Ergun’un senaryosunu yazdığı, Serdar Akar’ın yönettiği dizi, ekonomik kriz nedeniyle kentten ayrılıp köye dönen Rıza ve ailesinin öyküsünü anlatıyor. Bundan sonrası ise tam şenlik. Çünkü kentli gibi düşünen Rıza ve karısı Mine’nin köy yaşamına uyum sağlaması hiç de kolay olmuyor. Usta oyuncuları buluşturan dizinin ilk iki bölümü, bu akşam ekranda.
PROF. Dr. Nilüfer Göle, "Eğrisi Doğrusu"nda Taha Akyol’a konuk oluyor. Programda, Türkiye’de toplumun nasıl değiştiği ve siyasetin bu değişimden nasıl etkilendiği ele alınacak.
Frekans: Mazhar Alanson, konuk olacağı Şafak Ongan’a son klibi "New York"u anlatıyor.
Golden League: Atletizm dünyasının zirvesi kabul edilen Golden League’in son etabında Süreyya Ayhan, 1500 metrede birincilik için koşacak. Ayhan’ın yarışı Türkiye-Çin basketbol maçı arasında naklen ekrana gelecek.
1. Efes Kültür ve Sanat Festivali: İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nın, bugün ve yarın Efes Antik Tiyatro’da vereceği konser canlı ekrana gelecek.
Hayat Bağları: Melek Beykal’ın başrol üstlendiği dizi yeni bölümlerle karşınızda. Bu bölümde, kızı Nurgül’ün düğünü için ABD’den dönen eski eşi Kemal, Nurhayat’ın yaşamını bir kez daha alt üst ediyor.
Neler Oluyor Hayatta: Ebru Gündeş’in sevgilisi Süha Yavuz’u, Alişan’ın Haluk Levent’e neden kızdığını, Sibel Can’ın Maksim Gazinosu’nu nasıl kapattırdığını merak edenler ekran başına...