The Others Şeytana terlik

Şeytana terlik

12.03.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Şeytana terlik

Şeytana terlik

Şeytana terlik

‘Show Haber, Mina’ya girdi’... Pek de yanlış sayılmaz. Kameralara yansıyan görüntüleri gördüğümüz zaman bu başlık yerine oturuyor. Haberde, "taşlar yetmedi, şemsiye ve terlik attılar" ikinci başlık. Şeytana duyulan öfkenin "Show" usulü yorumu.

"Galatasaray’dan bir gol de Tatlıses’e"... Milan maçının olduğu gece İbo’nun programı varmış. Tabii izleyicide azalma normal. TGRT, haberi öyle bir veriyor ki, sanki İbo sahneye çıkmış, "Neden bu kadar az adam var" diye söylenmiş, yöneticiler de "Abi, Milan maçı vardı, Galatasaray sana da bir gol attı" demişler. Yani haberi yok muydu İbo’nun, o gece maçın olacağından. Nasıl olsa parasını almıştır. Ha Milan, Ha Real ne fark eder?

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle STV de haber yapmış. "Atatürk diyor ki" şeklinde başlayan, "saçını süpürge yapan analarımız" şeklinde devam eden bir metin. Kadınlar Günü’ne büyük saygı duydukları zannedilirken birden metinden; "fırsat bilip sokaklara çıkan" diye bir laf. Bu arada çark edip özürlü bir genç kız ile yapılan söyleşi yayınlanıyor. Hesapta Dünya Kadınlar Günü bu genç kızın acılarıyla ifade ediliyor. Ama birden "sokaklara dökülen birkaç kadın" diye garip bir cümle. Ne alaka yani? Haberini yaparsın, ama araya böyle çaktırmadan kendi asıl düşüncelerini sıkıştırma hinliğini de göstermezsin. Böyle yakalanır işte.

"Biri Bizi Gözetliyoröda Murat en çok puanı aldı ve birini daha saf dışı bırakma kararıyla karşı karşıya kaldı. Hülya’yı tercih etti. Kurallara göre şimdilik bu imkânsızdı. Murat; "Çocuklarına kavuşmak için anlaşılan bekleyecek" dedi. Bir gerçeği anlatmak istedi aslında. Önce oyundu, bir heyecandı, bir maceraydı bu yarışma. Ama artık bu hayat ve dışarıdaki hayat şeklinde bir ikilemi yaşatıyordu. Murat onun için Hülya’nın çocuklarına kavuşmasını istemişti.

TRT, Wimbledon Tenis Turnuvası’nı "Winbıldon" olarak yazmış. Birçok şikayet geldi. Duyurması bizden.