The Others Sibel'in estetik sırrı

Sibel'in estetik sırrı

01.03.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sibel'in estetik sırrı

Sibelin estetik sırrı

HER fırsatta estetiksiz, doğal güzelliğini vurgulayan Sibel Can, göğüslerini dikleştirmek için Op. Dr. Serdar Beten tarafından ameliyat oldu. Vertikal mamoplasti denen bu meme dikleştirme tekniğinde, ameliyat sonrası iz oluşmuyor.
Estetik cerrah Op. Dr. Serdar Beten, bundan 1.5 ay önce Sibel Can'ın göğsündeki kistleri alırken, doğum sonrası sarkma olan göğüslerini estetik ameliyatla toparladığı belirtiliyor. "Kendisi göğüslerinin sarkmasından şikayetçiydi, benim uyguladığım meme ameliyatları izsizdir, genellikle meme ameliyatından sonra meme ucu çevresi veya koltuk altında ameliyat izleri kalır. Benim uyguladığım "Vertikal mamoplasti" tekniği ile göğüsde iz kalmıyor. Özellikle aşırı kilo alıp verme veya doğum sonrası sarkan göğüsleri, içeriden estetik müdahale ile toparlıyorum. Sibel hanımı da bir gece Vatan Hastanesi'nde yatırdık, göğüslerindeki kistleri aldıktan sonra, dikleştirerek toparladık" diyor.
Ortalama 5 bin dolara mal olan göğüs dikleştirme ameliyatında Dr. Serdar Beten, bu izsiz ameliyat tekniğini Belçika'da bulunduğu yıllarda Brüksel Üniversitesi'nde gördüğü eğitimle uyguladığını söylüyor: "Vertikal Mamoplasti, ilk kez Madam Lejour tarafından geliştirilmiştir. Avantajı ameliyat izlerinin hemen hemen yok denecek kadar az olması ve daha önemlisi meme başının ameliyatta meme dokusu ile bir bütünlük içerisinde taşınmasıdır. Ameliyat sonrası kadın hamile kalabilir, emzirebilir ve meme ucunda hiçbir his kaybı olmaz" diyor.