The Others Sınırsız habercilik

Sınırsız habercilik

07.11.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kerimcan Kamal, genel yönetmeni olduğu ‘Haber Özel’in kendi alanında benzersiz olduğunu söylüyor ve ekliyor: ’Haber seçimimizde sınır yok...’

Sınırsız habercilik

Sınırsız habercilik

Kerimcan Kamal, genel yönetmeni olduğu ‘Haber Özel’in kendi alanında benzersiz olduğunu söylüyor ve ekliyor: ’Haber seçimimizde sınır yok...’

MEMETCAN DEMİRAY

Yeni dönemde "Haber Özel"in Genel Yönetmeni olan Kerimcan Kamal, 15 günde bir ekrana gelen programı "kendi alanında tek" diye niteliyor. Kamal, "Hiçbir yerde yayınlanmamış haberlere imza atıyoruz" derken, "Üstelik yaptığı her işle ses getiriyor. Bu anlamda ‘Haber Özel’ tek" şeklinde konuşuyor. Kanal D Haber Koordinatörü de olan Kamal, sözlerine şöyle devam ediyor: "Haber seçimimizde sınırlama yok. Her kesimden her türlü sorunu olan kişinin bize gelmesini istiyoruz. Bütün bir ülkeyi ayırt etmeden ele alıyoruz."

Bu gece iki çarpıcı dosya var
"Haber Özel" ekibinin Kanal D Haber’le birleşmesi, Kamal’a göre çok olumlu olmuş. Kamal, sözlerini şöyle noktalıyor: "Ekibimiz kolej takımı gibi hevesli, ama aynı zamanda çok tecrübeli gazetecilerden oluşuyor. TV enstrümanlarını çok iyi biliyorlar." Programda bu gece çarpıcı iki dosya ekrana gelecek.
KANAL D / 22.30

Günün içinden
Özel Röportaj:
Mehmet Ali Birand’ın Atina’da diplomat Alexis Papahelas ve yazar Herkül Milas ile savaşı ve Kıbrıs’ı konuştuğu röportaj ekrana geliyor.
CNN TÜRK / 17.10

Kobra Takibi:
İki otoyol polisinin maceralarını anlatan dizi, çarşamba günleri ekrana gelecek. Bu bölümde iki arkadaş, otobanda hızla giden bir otobüsü durdurmak için mücadele edecek.
KANAL D / 20.35

Galeri:
ANAP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Mumcu, canlı yayında Şakir Süter’e konuk.
BRT / 22.50

Bir Yudum İnsan:
Nebil Özgentürk, acıları ve sevinçleriyle Müslüm Gürses’i ekrana getiriyor.
ATV / 23.10

Magazin D:
Selahattin Alpay’dan suçlamalar... Hande Ataizi ve Okan Bayülgen arasında yaşananlar... Beyaz’ın binbir yüzü... Programdan birkaç başlık.
KANAL D / 23.40