The Others Son kurban Şenay

Son kurban Şenay

28.10.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Eva nasıl Evita oldu?

Son kurban Şenay



Kanal D'nin iddialı yerli dizilerine bugün bir yenisi daha ekleniyor: "Hırçın Menekşe"... Yönetmenliğini Veli Çelik'in üstlendiği dizinin başrollerini Behzat Uygur ve Zeynep Tokuş paylaşıyor. Küçük bir kasabada geçen olayları anlatan dizinin konusu genel olarak şöyle:

Huzur arayan kadın
Deniz, kocasının trajik ölümünden sonra altı yaşındaki kızı Buse ve görümcesi Nazlı'yla birlikte bir kasabaya yerleşir. Küçük bir büroda avukatlık yapmaya başlar. Tek isteği huzurlu bir yaşam sürmektir. Ancak aldığı bir arsa davası genç kadının hayatını tekrar alt üst eder. Deniz'in dava açtığı kişi, kasabanın karanlık isimlerinden Ökkeş'tir. Deniz'in hafife alınmayacağını anlayan Ökkeş, davayı İstanbul'un ünlü avukatlarından arkadaşı Yağız'a verir.
Deniz ve Aras'ı bu karşılaşma şaşırtır. Çünkü yıllar önce ikisi büyük bir aşk yaşamıştır. Dava sürerken, bu aşk yeniden alevlenir...
KANAL D / 21.20


Mehmet Ali Erbil'in başrol oynadığı "Büyümüş de Küçülmüş"de Tarcan, çırağı Maksut gittiği için üzgündür. Bu yetmezmiş gibi Afacan'ın öğretmeni Şenay iksir yüzünden kafayı ona takmıştır. Şenay ile Tarcan'ın sık sık birlikte görünmesi ise Şebnem'i kıskandırır.
KANAL D / 19.50


TÜRKİYE'de yaşanan aşk öykülerinin BBC'nin dünyadan verdiği örneklerle dönüşümlü yayınlandığı "Yüzyılın Aşkları"nda bu hafta Peron'ların aşkı var. Can Dündar'ın seslendirdiği BBC imzalı bu bölümde, Eva Peron, nam-ı diğer Evita'nın, fakirlikten "first lady"liğe yükselişi anlatılıyor.
CNN TÜRK / 22.00



Rodos Şövalyelerinden Kanuni'nin Torunlarına: "Perspektif" kuşağında Nur Batur imzalı bir Rodos belgeseli var. UNESCO'nun insanlığın ortak kültür mirası kabul ettiği bu ortaçağ şehrinde, Rumlarla Türklerin ortak yaşamı hakkında ayrıntılar verilecek. CNN TÜRK / 22.35
Barlaslar'la Günlerin Getirdiği: ATV'den yeni bir sohbet programı... Mehmet Barlas'la kızı Ela Barlas Anter'in hazırlayıp sunacağı yapımın ilk bölümüne Çetin Altan, Mehmet Altan, Reha Muhtar ve Levent Kırca konuk oluyor. ATV / 22.50
Günün yerli dizi haritası: Zerda (ATV / 19.50), Çocuklar Duymasın (STAR / 20.15), Gurbet Kadını (SHOW TV / 20.30), Ölümsüz Aşk (ATV / 21.20), Serseri Âşıklar (SHOW TV / 22.00), Dumanlı Yol (KANAL 7 / 22.30), Şarkılar Seni Söyler (SHOW/23.15)