The Others Soyuluyoruz!

Soyuluyoruz!

05.02.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Soyuluyoruz!

Soyuluyoruz

Soyuluyoruz!

Plastik damacanalarda satılan suların fiyatlarını denetleyen bir yetkili yok mu kardeşim. Herkes kafasına göre bir fiyat uyguluyor. Geçen gün bana 1 milyon 200 bin liradan sattılar. Bu ne rezalet. Her ay zam üstüne zam bindiriyorlar. Emekli, dul, yetim, dar gelirli su içmesin mi?
Naim Kumaşçı - Kadıköy

Kafamız şişti
Yenidoğan Mahallesi’nde 41/A Sokak’ta oturuyorum. Her gün sabah ve akşam düzenli olarak elektriklerimiz kesiliyor. İşyerlerinin çalıştırdıkları jenaratörlerin gürültüsünden kafamız şişti. Sorunu iletmek için yetkililere ulaşmaya çalıştık ama çabamız sonuçsuz kaldı. Bizi bu dertten kurtarın.
Cengiz Dehmenoğlu - Zeytinburnu

Ortalık toz duman
Esnaf olarak dökümcüler var burada. Özellikle lodos olduğunda göz gözü görmeyecek şekilde duman oluyor. Büyükşehir Belediyesi’ne, Zeytinburnu Belediyesi’ne başvurduk ama bir türlü yanıt alamadık. Bu sorun nasıl çözülecek?
Hasan Bostancı - Bayrampaşa

Hırsıza kolaylık!
Yıldız Caddesi sakinleri olarak lambaların düzenli yanmamasından şikayetçiyiz. Birisi yanarken diğeri sönük oluyor. Nüfusu kalabalık olan bir bölge. Geceleri trafik kazalarının meydana gelmesinden korkuyoruz. Bölgedeki iş yerlerine görülen hırsızlık olayları da bu yüzden arttı.
Mahalle sakinleri - Beşiktaş




İSTANBUL