The Others SSK’da skandal

SSK’da skandal

30.01.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

SSK’da skandal

SSK’da skandal



Gün geçmiyor ki sağlık hizmetlerinde yeni bir skandal ortaya çıkmasın... Uğur Dündar’ın programı "Arena", bu kez Sosyal Sigortalar Kurumu’nda (SSK) yaşanan yolsuzlukları ekrana getiriyor.
Hastalar tehlikede
Yurda kaçak sokulan ameliyat malzemesi mi ararsınız, sırf vurgun amacıyla yapılan ameliyatlar mı? Bu yüzden yaşamı riske edilen hastalar ve katrilyonları bulan SSK vurgunu, Uğur Dündar tarafından "Arena"da sergilenecek. Programa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan da katılacak.

SSK’da skandal
Her cumartesi reyting sıralamasında lider olan "Kınalı Kar" kaçıranlar için perşembe akşamları tekrar ekrana geliyor. Emrah, Özlem Conker, Nurseli İdiz ve Engin Şenkan’ın oynadığı dizide Bey, kızı Nazar’a büyük bir müjde verir. Cabbar ise köyün suyunu keser.
"32. Gün" ilk dosyasında, Birleşmiş Milletler’in silah denetçilerini tanıtıyor. Ardından Hande Atay, ABD halkının silahı neden fetiş haline getirdiğini anlatacak. Finalde, İsmet İnönü’nün savaş baskısına direnişi incelenecek.
"KUM Saati" belgeseli, üçüncü bölümüyle ekranda. Programın bülteninde Enis Batur’la "şiirin temel izlekleri, imgeleri ve deyiş özellikleri" üzerine konuşulacağı yazıyor. Bir diğer konu ise "geleneksel" ve "modern"in Batur için anlamı...