The Others Sur Yapı Corridor Rezidans’ta İddialı “Az Az Ödeyin Üstü Kalsın!” Kampanyası

Sur Yapı Corridor Rezidans’ta İddialı “Az Az Ödeyin Üstü Kalsın!” Kampanyası

13.06.2014 - 16:31 | Son Güncellenme:

Sur Yapı, kurulduğu günden bu yana 3 milyon metrekare inşaat, binlerce konut, ofis ve iş merkezi hayata geçirerek birçok başarılı projeye imza attı.

Sur Yapı Corridor Rezidans’ta İddialı “Az Az Ödeyin Üstü Kalsın” Kampanyası

Sur Yapı “AZ AZ ÖDEYİN ÜSTÜ KALSIN!” KAMPANYASI ile müşterilerine lüks projelerinde birikimlerine dokunmadan kolay erişim ve müthiş bir yatırım fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

AZ AZ ÖDEYİN ÜSTÜ KALSIN!

Kampanya kapsamında Corridor Cadde Rezidans ’ta müşteriler tasarruflarına dokunmadan lüks ve konforlu bir konuta hiç peşinat ödemeden, 60 ay için 0,50, 120 ay için 0,74 oran ile kredi kullanabilecekler. Kalan tutarı ise Sur Yapı bünyesinde 4 yıl vade farksız eşit taksitlerle ödeyebilecekler. Böylelikle bu kampanya kapsamında lüks bir konutu sadece taksit ödeyerek satın alabilecekler.

Ayrıca Corridor Cadde Rezidans ’ta tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 + yüzde 5 indirim avantajı da bulunmakta.

CORRİDOR REZİDANSARALIK 2014 TESLİM, CADDE REZİDANS HAZİRAN 2015 TESLİM AZ AZ ÖDEYİN ÜSTÜ KALSIN

Avrupa Yakası’nın parlayan yıldızı, Güneşli’nin yeni ve gözde yaşam alanı Corridor ’da müşteriler 101 metrekare 2+1 daire için aylık 3.467 TL taksit ödeyerek evlerini Aralık 2014 ‘te teslim alabilecekler. Kalan bedeli ise vade farkı ödemeden 4 yıl boyunca yılda 1 kez yıllık 53.213 TL ödemelerle tamamlayabilecekler.

Haberin Devamı

51 metrekare 1+1 daire için 1.810 TL, 70 metrekare 1+1 daire ise 2.294 TL taksit ödeyerek kira öder gibi lüks ve ayrıcalıklı bir rezidans daireye sahip olabilecekler.

CORRİDOR ÇARŞI’DA DÜKKÂNLAR SATIŞTA, ARALIK 2014 TESLİM AZ AZ ÖDEYİN ÜSTÜ KALSIN

Güneşli’nin ilk temalı alışveriş caddesi Corridor Çarşı, Mimar Sinan ve Yalçın Koreş caddelerini birbirine bağlıyor. Corridor Çarşı’da 50 metrekare ile 214 metrekare arası değişen büyüklükte 53 dükkân bulunuyor.

Sur Yapı’nın İstanbul Güneşlide yer alan Corridor Projesi,yoğun ulaşım akslarından E-5 Karayolu ve TEM Otoyolu'nu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Atatürk Havalimanı'na çok yakın bir konumda yer almakta. Son beş yıl içerisinde yapılan rezidans, ofis, otel ve alışveriş merkezi projeleri ile İstanbul’un yeni Maslak bölgesi olarak adlandırılan bölge, inşası tamamlanan ve faaliyete geçen Kirazlı-Aksaray ve Kirazlı-Başakşehir metro hatlarının kesişim noktası olan Kirazlı istasyonuna sadece 1,5 kilometre mesafede yer almakta.

Projedeki tüm dairelerin rezidans hizmeti alacağı projede ayrıca hem projenin hem de bölgenin restaurant, kafe gibi tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde bölgenin ilk ve de tek temalı alışveriş caddesi yer almakta.