The Others SUR YAPI’NIN TEM OTOYOLU’NA KOMŞU YENİ PROJESİ ÇOK YAKINDA SANCAKTEPE’DE BAŞLIYOR!

SUR YAPI’NIN TEM OTOYOLU’NA KOMŞU YENİ PROJESİ ÇOK YAKINDA SANCAKTEPE’DE BAŞLIYOR!

21.05.2015 - 16:37 | Son Güncellenme:

Sur Yapı gerçekleştirdiği konut projelerine Anadolu Yakası’nda ilk çağlardan itibaren mesire alanı, yazlık sarayları ile ön planda olan ve son yıllarda gelişimi ile dikkatleri üzerine çeken Sancaktepe’de bir yenisini ekliyor.

SUR YAPI’NIN TEM OTOYOLU’NA KOMŞU YENİ PROJESİ  ÇOK YAKINDA SANCAKTEPE’DE BAŞLIYOR

Sur Yapı’nın Sancaktepe’deki yeni projesi yaklaşık 600 konuttan ve 10.000 metrekare ticari alandan oluşuyor. Projenin TEM Otoyolu’na komşu bir konumda bulunması Anadolu Yakası’nda bulunan ilçelere kolay ulaşım için büyük bir avantaj sağlıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, yapımı devam eden 3. Köprü Paşaköy gişelerine yakınlığı ile dikkat çekiyor. Yapımı devam eden Üsküdar – Sancaktepe metro hattına yakınlığı ise proje sakinlerine ulaşım kolaylığı imkanı sağlıyor.

Haberin Devamı

Sur Yapı’nın yeni Sancaktepe projesinde ön talep dönemi başladı. Ön talep döneminde dairesini öncelikli seçme fırsatına yakalayacak müşteriler bu dönemin avantajlı fiyatlarından da yararlanma imkânına sahip oluyor.

Siz de öncelikli daire seçme şansı ve avantajlı fiyatlardan yararlanma imkânına sahip olma fırsatını yakalamak için acele edin.

Detaylı bilgi için: 444 5 787