The Others Tanıtım arası dizi

Tanıtım arası dizi

07.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tanıtım arası dizi

Tanıtım arası dizi


  Star'ın yeni dizisi, "Kör Talih", eli yüzü düzgün bir yapım ve her akşam yayınlanıyor. Ama daha ilk bölümde o kadar reklam ve tantım arası verildi ki... Bu tür kısa bölümlü diziler için hele ilk bölümlerinde doğru bir karar değil.

  "Anıtkabir'e gidecek misiniz?" ne kadar garip bir durumsa "30 bin kişinin katiline ne yaptılar?" diye sormak ta o kadar anlamsız. Mindere çıkmayan göreşçimizin söyleşilerinden bu özet çıkıyor. Ülkemiz de zaten bu ikilemler içinde kaynayıp gidiyor.

  Şebnem ekrana döndü. Sabah programı ile. Üzerinde düşünülmüş dekoru ve aşçısı ile post modern bir hanım kuşağı. Evet artık aşçılarımız at kuyruklu. Mengen usulü aşçılardan metropol usulü aşçılara kayma sözkonusu... Sizce hangi aşçılar daha güzel?

  Evita Gülben (Bu bildiğimiz Evita değil çarşaf markası oluyor) sabah kuşağının en kariztamik ismi. Aslında bu tarz kuşakların izleyicisine hitap eden, tam o kıvamda biri.

  Metin Akpınar fena halde magazin! "Abuzer Kadayıf" olunca gözaltına alındı. Otel balkonundaki çıplak fotoğrafı bunun sonucudur. Metin Akpınar kemaraların ve magazin programlarının kaymaklı kadayıfıdır artık.

  Klima hava durumuna sponsor oldu! NTV'de Türkiye'nin hava durumu haritanın üzerinden klima cihazı geçirilerek veriliyor. Tabii millet gerçek hava durumu zannedebilir. Haberlerin reklam olması doğru mu?.

  Hülya Avşar'ın yeni dizi çekimleri devam ediyor. Çarşamba günü avukat olduğu diziden haber çıkarmak için gazeteciler orada. Aynı saatlerde Banu Alkan'ın da basın toplantısı var. Hülya Hanım'a 18, Banu Hanım'a ise 23 gazeteci gelmiş!

  "Ful hamilelik"... Hakan Aygün'ün Türkçemize kazandırdığı bir cümle... Benzinciye çok gidince durum böyle oluyor sanırım.